Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most komolyan ki az az utánpótlásból, aki tényleg szintet jelent, van benne fantázia, tehetséges és nem 16-17 éves. Ha megmondod kiket érdemes felhozni, fejet hajtok. Így is fent volt Yamal, az "új szerzemény" Fermin, Abde, illetve a friss igazolások.Cseri írta: ↑2023.07.27. 08:49:35Első felkészülési meccs,nem nagyon értem nálad ezt a futball pedofíliát. Attól mert fiatal egy játékos még messze nem biztos,hogy nagy karriert fut be. Erre legjobb példa a Barcelona,ahol minden évben van egy új Messi,Iniesta,Xavi,Puyol,aztán sokan közülük izrael nb8 meg ilyen nívós bajnokságokban kötnek ki.
Én is úgy látom,hogy Xavi nem preferálja a fiatalokat,nincs ezzel egyedül az edzők között,de szerintem nem az az egyetlen megoldás,hogy csapatba követelünk minden 18 év alatti kölyköt,aki 3 egyeneset tud rúgni a labdába. Ez a klub nem az Ajax vagy a Porto.sansz írta: ↑2023.07.27. 09:12:01
Abban azért igaza van bunganak, hogy Xavi irtózik a fiataloktól. Azokkal hajlandó csak dolgozni,akik már más edző alatt bizonyítottak, vagy azzal aki tényleg nagyon jó, felnőtt rutin nélkül is. Nagyon régi,konzervatív,olasz stílus ez. Baldéval hihetetlen mázlink van, ha csak kicsit gyengébb lenne, akkor nézhetnénk mindig Alonso bénázását. Amúgy igazad van neked is, nem lesz jó semmi csak a fiataloktól,sok pancsert láttunk már. Csakhogy Xavi inkább játszat idős bénát,minthogy fiatalokat segítsen legalább erre a szintre.
Amúgy nem sok következtetést lehet levonni, edző meccs volt mindkét csapatnak,ráadásul az ellenfél már jobban benne van az edzésben is. A játék képe viszont aggasztóbb. Az nagyon gyenge volt, erre építeni nehéz lesz.
Abban azért igaza van bunganak, hogy Xavi irtózik a fiataloktól. Azokkal hajlandó csak dolgozni,akik már más edző alatt bizonyítottak, vagy azzal aki tényleg nagyon jó, felnőtt rutin nélkül is. Nagyon régi,konzervatív,olasz stílus ez. Baldéval hihetetlen mázlink van, ha csak kicsit gyengébb lenne, akkor nézhetnénk mindig Alonso bénázását. Amúgy igazad van neked is, nem lesz jó semmi csak a fiataloktól,sok pancsert láttunk már. Csakhogy Xavi inkább játszat idős bénát,minthogy fiatalokat segítsen legalább erre a szintre.
Első felkészülési meccs,nem nagyon értem nálad ezt a futball pedofíliát. Attól mert fiatal egy játékos még messze nem biztos,hogy nagy karriert fut be. Erre legjobb példa a Barcelona,ahol minden évben van egy új Messi,Iniesta,Xavi,Puyol,aztán sokan közülük izrael nb8 meg ilyen nívós bajnokságokban kötnek ki.
Nincs róla szó, hogy elmaradna, tegnap elvileg már az egész csapat edzett.
Az kemény, hogy így végigmegy a kereten, hogy a bő kerettel + ifikkel együtt nincs 11 + pár játékos aki ki tudna állni.
Szégyen...de mit lehet várni, ha a szezon legjobbja a csapatban egy Sevilla-ból kölcsönben lévő gyerek.Mascherano14 írta: ↑2023.06.11. 21:55:24Nekem úgy tűnt, végig megúszásra játszunk... borzasztó gyenge produkció ez.
Igen, nagyon ki kéne írtani még a szertáros fejéből is ezt a lelketlen, "csak pörögjön le valahogy, passzolgassunk" felfogást mert rettentő káros. Már az egyenlítés előtt érezhető volt a meccs képe alapján hogy itt simán be fognak rámolni még 2-t.Mascherano14 írta: ↑2023.06.11. 21:55:24Nekem úgy tűnt, végig megúszásra játszunk... borzasztó gyenge produkció ez.
EldenseTroym írta: ↑2023.06.11. 21:32:20Másik ágon CeltaB fog döntőzni?MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.11. 21:25:14
Igen ez még elődöntő, ha a Celta kiesett volna akkor ez már feljutásért menne.