Végeredmény: Barcelona – Sevilla 1-0

Másik ágon CeltaB fog döntőzni?MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.11. 21:25:14
Igen ez még elődöntő, ha a Celta kiesett volna akkor ez már feljutásért menne.
Ez nem "csak" playoff elődöntő? Az innen továbbjutónak van még egy kör nem?Deluigi írta: ↑2023.06.11. 21:01:04https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUk
sajna a real vezet 1-0-ra felidoben, de meg feljutok vagyunk
https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUk
Nagyon remélem hogy Torre-t az opciók miatt nem játszatta Xavi, más racionális indok aligha van arra hogy kp hiányban inkább játszatta a szertárost is mint őt.bence0330 írta: ↑2023.06.06. 13:41:44Na, Fort a pályán, Araujo meg átment balosra. Elöl Dani Rodriguezt szerintem többet nem látjuk, az idei leggyengébb bemutatkozó volt, teljes 0.
Torre úgy osztogat kb, mint egy prime Ini. Már lehetne vagy 5 gólpassza/gól előtti kulcspassza. Brutálisan kiemelkedik a mezőnyből.
Bakker, a jóöreg Samper....Mekkora tehetségnek indult, kb születése óta a Barca akadémiáján volt végigjárva minden korosztályos csapatot, mindenki azt hitte jogos reménnyel hogy Busi méltó utódja lesz de sajnos ez lett a vége.
A második félidőben jött be Fort, de Araujo is maradt, csak a mexikói átkerült a balszélre. Sajna a második félidőt csak fél szemmel követtem, az alapján nem volt nagy durranás a fiatal, de hát ebből egy Kobe ellen ilyen korban túl sokat nem lehet levonni, meg tényleg nem figyeltem sajna annyira, mint szerettem volna.
Egy Sevilla elleni meccsen felfigyeltem erre, hogy beállósként egész jó lehetne. Jól fedezte a labdát, háttal a kapunak, és adott gólpasszt, lendülettel jöttek a kapuval szembe.
Jaja, ha nem 3-4-3 lesz akkor lehet, csak Xavi sokat játszatta hátul DJ-ot, Kessiét meg soha, ezért volt ez a tippem. Persze simán lehet, hogy ez egy utolsó próbálkozás Kessié beépítésére, ha 3 helyre tudna csere lenni, akkor nem kéne feltétlen megválni tőle (ha nem az utolsó meccsét vesszük alapul, mert az horror volt, előtte azért megütötte szerntem a csere szintet még nálunk is).