Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem is jó esély van rá. Nagy az ego nála. Nálunk nem sok esélyt látok, hogy újra csúcsformában játsszon.PorSiempre írta: ↑2023.02.19. 22:07:26Szerintem őt elvesztettük. Se fejben , a sérülése után pedig már fizikálisan sem tudja megugrani a szintet.
Bízom benne, hogy nem egy Krkic II lesz belőle, de sajnos nagyon úgy néz ki.![]()
Szerintem őt elvesztettük. Se fejben , a sérülése után pedig már fizikálisan sem tudja megugrani a szintet.
Ilyenek ezek a szurkolók.csababarca írta: ↑2023.02.19. 21:41:29Én meg ugrok Gavira, mert amit itt 2-3an csináltok vele kapcsolatban, az már nagyon durva részrehajlás.
Szerintem.
És jöhet a kontra, hogy én meg alulértékelem, legyen így.
De szerintem sose én kezdem ezt, mert nem mentem be kb egyszer sem a topikjába ekézni, és itt sem emlegetem, se a meccsek után a rosszak között, mert csak.
Mert ugye ha mondok Gavira valamit, akkor jön az ultimate érvelés, hogy én alulértékelem, meg utálom.
Olyan mar mint aki örökké a formája utan fut …ma is gyenge de el kell most mar dönteni h akkor toljuk amíg visszater akkor is ha ez mondjuk 3 [auto_cenzúra] meccse be fog kerülni zsinorba , vagy “engedjük el” .. vagy mas poszt vagy nem tudom!
Ő nagyon kiábrándító, sajnos.
Nagyon unalmas már ez az adok-kapok amit hónapok óta műveltek. Csaba nem mész Gavi topikjába, de ha meglátod a nevét bárhol máshol egyből reagálsz valami cinikus szösszenettel.csababarca írta: ↑2023.02.19. 21:41:29Ha nem ugranál zsigerből ezekre, akkor nem lenne ilyen gond se.
Én meg ugrok Gavira, mert amit itt 2-3an csináltok vele kapcsolatban, az már nagyon durva részrehajlás.
Szerintem.
2-3ancsababarca írta: ↑2023.02.19. 21:41:29Én meg ugrok Gavira, mert amit itt 2-3an csináltok vele kapcsolatban, az már nagyon durva részrehajlás.
Szerintem.
És jöhet a kontra, hogy én meg alulértékelem, legyen így.
De szerintem sose én kezdem ezt, mert nem mentem be kb egyszer sem a topikjába ekézni, és itt sem emlegetem, se a meccsek után a rosszak között, mert csak.
Én ettől féltem kicsit Pedri és Raphinha hiányzásával. Amíg az egyik a pályán van, valamit biztos kever, Gavi elég jól hajt, hogy pótolja őket, de azért nem ez a profil.