Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ezt nem értem én sem. Oké, nem volt violent conduct, megítélés kérdése, elfogadom. De második sárga simán. És ugyan a VAR nem hívhat ki 2. sárgára bírót, viszont a bíró videófelvétel alapján adhat 2. sárgát, ha már ott van.bencoo32 írta: ↑2022.12.31. 15:51:31Nálam ez második sárga és neki már volt egy..csababarca írta: ↑2022.12.31. 15:49:50Nálam sem volt piros.
Na erről beszéltem, ezeket be kellene lőni, és akkor csinálhatná a showját Lahoz, lőtéri kutyát nem érdekelné.
Na igen a játék az gyenge, senki nem mondta hogy brillírozunk, de Lahoz megint szerepelni akar.csababarca írta: ↑2022.12.31. 15:47:07
CSak megint nem arról lesz a diskurzus, hogy mi ment félre, hanem Lahoz.
Mintha nem ismernénk, tudjuk milyen, a játékosok is tudják, erre fel 20 centiről pofáznak az arcába.
Szövetségnek el kellene tiltani, de már az a vicc, hogy a vb után egyből ideengedik meccset vezetni.
Szerintem ő maga se tudja.
Hogy a francba ne érdekelne, ha ilyen hülyeségek miatt vannak eltiltva a játékosok? Alba pirosa vicc, a többiek meg ennyivel is közelebb az 5. sárgához.csababarca írta: ↑2022.12.31. 15:49:50Na erről beszéltem, ezeket be kellene lőni, és akkor csinálhatná a showját Lahoz, lőtéri kutyát nem érdekelné.

Nálam ez második sárga és neki már volt egy..csababarca írta: ↑2022.12.31. 15:49:50Nálam sem volt piros.
Na erről beszéltem, ezeket be kellene lőni, és akkor csinálhatná a showját Lahoz, lőtéri kutyát nem érdekelné.
CSak megint nem arról lesz a diskurzus, hogy mi ment félre, hanem Lahoz.