Raphinhát remélem hosszabb távon nem szenvedtetjük a baloson. Elvan ott, de Messi óta az első emberünk, aki átlövéssel gólokat tud lőni, teljesen kivesszük a méregfogát a baloson, betömörülő kiscsapatok ellen ellen nagy fegyver lehet a lövőtechnikája. Ferrán/Fati lesz remélem a balos, jobboson meg küzdjenek meg Dembélével, de ha már mindketten játszanak, a közös góljaikat is akkor hozták össze a haknimeccseken, mikor Raphinha átjött jobbra, Dembélének meg úgyis oly mindegy. A brazil is onnan lőtte a góljait, nem is akármilyeneket.
Torres/Fati - Lewa/Auba - Dembélé/Raphinha lesz szerintem a felállás, más kérdés, hogy lehet variálni, Torres pl. bármelyik helyen bevethető, Fati kettőn, Auba inkább balszélen azért, Dembélének meg mindegy. De nem szeretném, hogy úgy csesszünk el játékosokat, mint Pep Jesust, aki már 2 éve alig játszott a posztján, az Arsenalban meg rögtön megmutatta, mit tud.
Dembélé egyébként több tekintetben fejlődött hatalmasat, mikor Raphinha jött, azt hittem, simán lealázza őt, a tavalyi meg a korábbi verzióját ki is szorította volna gond nélkül. A mostani Dembélét viszont nem biztos, sőt, inkább nem, és ha így folytatja, tényleg top-top szint lesz a posztján. Le a kalappal Xavi előtt. A lövései céltudatosabbak lettek, a kapu előtt jól dönt, agresszíven támadja az üres területeket is, lásd a két gólja a brazil gólpasszából. Ez utóbbit kb soha nem láttam még tőle, ötlettelenül szokott álldogálni a labda nélkül, és várja, hogy történjen valami.