Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ez tök korrekt értékelés, én is így látom. Kár, hogy a végére megint ennyire leengedtünk, de Xavi kinevezésekor aláírtuk volna a 2. helyet simán. Kora tavasszal pedig volt néhány szép eredmény is, pl. Napoli lefocizása, a két madridi csapat elpáholása.Olcha írta: ↑2022.05.15. 21:58:15Én a Barca ellen sosem tippmixeltem és nem is rakok. Viszont ezt most döntetlenre tettem - bárki aki valaha Futballozott az tudja, hogy miféle meccs volt ez.
Mozogtak egyet a srácok és meg lett a második hely, jöhet a következő szezon. A sokadik helyről és a TOP4-es célból lett egy 2. helyezés. Ez így is szép volt a körülményekhez képest!
A jövő szezon viszont már Xavié, onnantól lehet teljes képet kapni a munkájáról. Hajrá!
Igen, a mutatott játék képét nagyban meghatározza az edzői taktika (már, ha van, mert most nem volt!) a játékosok szerepe a pályán (Ferrant megint fenn hagyta indokolatlanul, 0 teljesítménnyel a pályán, mikor ott volt Dembele és Traore a padon.1994barca írta: ↑2022.05.15. 21:44:43Hagyjuk már ezt a Xavi=0-t… ő van a pályán? Miért mindig az edző a hibas?westerngom írta: ↑2022.05.15. 21:40:31ez minősíthetetlen volt megint! 0 koncepció a játékban, 0 taktikai elem, 0 akarás a pályán. Xavi = 0
Hagyjuk már ezt a Xavi=0-t… ő van a pályán? Miért mindig az edző a hibas?westerngom írta: ↑2022.05.15. 21:40:31ez minősíthetetlen volt megint! 0 koncepció a játékban, 0 taktikai elem, 0 akarás a pályán. Xavi = 0
1. Azért , mert a 2. helyért még kell nekünk 1 pont, így azért nem lazsálhatjuk el...annyira.visca el barca írta: ↑2022.05.15. 18:26:14A mi meccsunk mennyivel izgalmasabb? Ugyanugy tetnelkuli. Nyilvan real szurkolobol tobb van azert adjak azt a meccset.
Távkapcsoló a kézben... topic!

Nalunk a Digi Sport 4 adja (Mo-on nem talaltam adot).
A mi meccsunk mennyivel izgalmasabb? Ugyanugy tetnelkuli. Nyilvan real szurkolobol tobb van azert adjak azt a meccset.