csababarca írta: ↑2022.03.10. 23:08:13
Engem személy szerint Adama faék játéka kiakaszt már sokszor, főleg hogy a beadásai zöme értékelhetetlen.
Üde színfolt a csávó, meg tényleg gyors, jól cselez, de mindegy mit csinál, a vége úgyis a leszegett fej és beadás, szögegyenesen le az alapvonalra futva.
Ezt a régi fifákban csináltuk, majd dupla D billentyűzeten és garantált ollózós gól.
Nem értem miért nem próbál többször befelé húzni, ne adj isten lőni?!
Ennyire gyenge a bal lába, ezt már sokszor bizonyította. Akar ő lőni, csak jobbról nem tud. Ez nem is baj, nem ez a szerepe, jól érzi ő magát kiszolgálásban, de ezzel ezt áldozza be a jobbszélső poszton. Cserébe sok gólpasszt ad, ma is voltak félveszélyes beadásai meg bepasszai, de valahogy gyengébben is érkeztünk középen, mint szoktunk, vagy ő volt pontatlanabb, passz.
De valóban van egy régi fifás érzés a játékában.

De szerintem ma ő tette a legtöbbet a csapatért még így is. Elképesztően akar, hajt, és az egysíkusága ellenére is minden meccsen el lehet mondani, hogy rajta nem múlt, sok helyzetet, vagy legalább kapu előtti veszélyt alakít ki.
Szerintem sem kell megijedni ettől az eredménytől, ez van, nem lehet végigverni minden meccsen mindenkit, valaki nemrég a BM-et hozta példának, agyonverték a Salzburgot, előtte meg letettek egy német középcsapat szintet az asztalra. Nemrég 4-et kaptak egy félidő alatt asszem a Bochumtól. Megesik.
City-Sportingról ne is beszéljünk, más szitu volt, jóllakottan érkeztek, de nagyon akartak, mégsem jött össze.
Maga a játékerőnk és játékstílusunk egyre inkább állandó, elképesztő letámdást tolunk már akár 90 percen át is. Ma nem volt meg a plusz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy