2022.03.06. 20:41:52
TS nagyon komoly meccset hozott. Oké, az első védhető volt, bár bőven extra kellett volna de utána jött két komoly bravúr, és ennek köszönhetően is nyertünk.
Torres nevetséges kicsit, de nézzük meg, mennyivel több helyzetet dolgozunk ki vele és nélküle. Egészen kivételesen támadja az üres területeket, ma még 1v1-ben is egész jó volt, sőt, egy nagyon komoly szólója is akadt. Nem véletlen, hogy mindig "pont rá jön ki" a helyzet. Nagyon sok az ő érdeme ebben, tényleg nagyon jól csinál mindent, kivéve a lövéseit eddig. Amíg nem jött be, a két DJ helyzet volt össz-vissz.
Ijesztő belegondolni, hogy úgy is korrekt statokat hoz le, hogy vicckategória a befejezése. Ebből nekem az jön le, hogy hatalmas tartalék van még benne. Főleg, hogy a korábbi klubjaiban inkább rúgott 5 helyzetből 3 gólt, mint 15-ből 1-et.
Gavi szegény nagyon rossz ott, de nem tehet róla, nem erre valók a skilljei. Értem, hogy egyik kp-st sem akarja kihagyni Xavi, de elöl olyan túltengés van, hogy nem lehetett eldönteni, ki helyett kit hozzunk be, és még a negyedóránként gólt lövő csodacsatárunk is ott ragadt a padon. Gavi okés döntés volt az igazolások előtt, most szerintem megkérdőjelezhető, de úgy érzem, ez volt kb az utolsó is ebből a variációból.
DJ és Pedri peches meccset hoztak, ez van, amúgy semmi baj nem volt velük.
Alves ide ma nem volt sajna elég, remélem komolyabb meccseken Dest ki fogja tudni szorítani előbb vagy utóbb.
A játék összességében most is az okéstól a nagyon jóig változott, főleg Torres érkezésével léptünk szerintem szintet a második félidőben. Voltunk már jobbak, de még ezt is kiszenvedtük, ilyene meccsek mindig lesznek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy