Csak nem mindegy, hogy ki mennyi időre, és mikor?IscoDisco írta: ↑2022.01.10. 13:51:31Nem is azt írtam, hogy mindent nyertek. Csak Chino-ra reagáltam, mert már nem először hozza fel, hogy a Real hol lenne ennyi sérülttel? Ott az előző szezon példának, hogy jóval előrébb. Ettől még nem nézett ki jól a csapat, nem ezt írtam.NovaProspekt írta: ↑2022.01.10. 13:46:28Hoztak is tehát egy nullkupás szezont, persze lehet köré lírát költeni, ha úgy tetszik.
Azért a CKM/ támadósorból, ami a legfontosabb, mindannyian le tudtak hozni legalább 40 meccset a szezonban. Nálunk ez úgy néz ki, hogy a kezdőből 5 játékos gyakorlatilag standard hiányzik.
Az, hogy valaki kiesik egy hétre vagy 2 hónapra az nem mindegy. Ugyanúgy egy sérülés.
Értem mit akarsz mondani, de ez a szezon ebből a szempontból olyan, amilyet nem is tudom mikor láttam nálunk, de másoknál sem sűrűn. És most nyilván a Reallal hasonlítom össze, mert, rendszerint mi harcolunk az első helyért, mi találkozunk a legtöbbet. (az Atma olykor bele szokott még szólni, de elhanyagolható)
Én örülnék a legjobban ha annyian lennének a hiányzóink, hogy csak kifogás keresésként lehetne beszélni róla, de sajnos ez már túllépett ezen a határon.