2021.12.22. 08:53:40
Az eredmény végül elfogadható volt, helyzetekben, labdabirtoklásban is megmutatkozott az enyhe fölénye a Barcának.
Nagyjából ezt vártam, 1:1 vagy 2:1 nekünk.
A Liga legfiatalabb csapata a mienk 25,5 év átlagéletkorral. Ami elképesztő.
A tavalyi top4 közül a legkevesebb idegenlégióssal.
Pique, Busquets megint tiszteletet érdemel, de Alba is tette a dolgát, bár nem tud annyit mutatni magából, mert Abde befutja a bal oldalt félpályától előre.
Mindenesetre az utolsó pillanatos lövése szépre sikerült.
Fati visszatérésekor várható Alba feléledése, Fati nem fog visszaszaladgálni, ütközni, mint az oda áttett Abde.
A védelem stabilizálódni fog Alves beszállásával: Alves-Araujo-Pique-Alba
Kérem, hogy Araujo ne vezessen támadást és ne akarjon irányító lenni.
Tegnap ebből szerencsére kevesebbet láttunk már, nyilván szóltak neki, de az előző meccseken már kínos volt.
A góljáért köszi.
Busquets szándékosan sárgította be magát, hogy az őszi zárófordulóban már ne legyen ott Mallorcán.
Fontos meccsek jönnek a 22' első heteiben a Rayo és az Athletico ellen, ott mindenképpen újra szükség lesz rá.
Gavi se lesz ott a Son Moix-ban, kipontozódott.
Ezek után d.Jong megmutathatja magát Busquets helyén Mallorcán, bár ettől tartok, hogyan fog sikerülni...
Padot kellene már mutatni neki, hitehagyottan gyenge.
Dembelének respect a kapufáért a végén, de direkt figyeltem és 4 eladott labdájánál abbahagytam a számolást, az első félidőben...
Továbbra is a legnagyobb gondnak a középpályát tartom (az égető vérbeli csatár hiánya mellett, nagyon sajnálom Aguero kiesését, rendkívül hiányzik ebből a csapatból).
Hiába van a pályán egy tanári Busquets, egyszerűen nincs kohézió, nincs meg az, hogy a három középpályás összejátsszon.
Nincs meg a kapocs Busquets és Gavi (mert talán ő képes lenne ezt játszani), nincs meg a harmadik játékos.
Ez a harmadik játékos pedig Puig és/vagy Pedri.