Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A többivel abszolút egyetértek, de csak hogy rámutassak... ahhoz képest hogy te folyamat beszólogatsz másoknak hogy miért Messisnek, megint te hoztad fel..csababarca írta: ↑2021.09.15. 09:39:10Legfontosabb játékosunk meg a legnagyobb kerékkötőnek volt beállítva, a fejlődés legnagyobb akadályának volt itt kinyilatkoztatva, szóval ezzel takarózni most, hogy továbbra is elképzelés nélkül focizunk elég visszás.
Persze, hogy tudnak, nem ezt cáfolom. Csak talán nem egy Bayern ellen, vagy talán 10 év alatt 1x.csababarca írta: ↑2021.09.15. 09:39:10Nem akarod megérteni, hogy itt a koncepció, rendszer hiánya a probléma? kiscsapatok is tudnak tisztességesen, egységesen focizni, tizedannyi tudású keretekkel.
Direkt nem az ajaxot említettem, mert ott kineveltek pár komoly játékost.
Én nem a ranagdókon lényeges előrelépést nem várok a sérülésből visszatérőktől. Ahhoz, hogy versenyképesek legyünk, először stabil védelem és erős középpálya kell. Sajnos viszont nincs sérült minőségi védőnk, se középpályásunk.Troym írta: ↑2021.09.15. 09:03:08Tegnap az látszott, hogy fejben ez a csapat egy középcsapat, szerintem ez az igazi edzői hiba. Így játszani a Bayern ellen kb. egy Freiburg szokott.
Az egyetlen, amiben még lehet bízni, ha a rengeteg sérültből néhány felépül. Akkor talán nem Depay lenne az egyetlen értelmezhető játékos az ellenfél térfelén, de ez egy nagy talány mennyit javíthat.
Egy dolog miatt örülök, hogy sürgős vezetői megbeszélés lett az eredménye ma reggel az egésznek. Szerintem az edző szerződéshosszabbítása ezzel meghiúsult.
Tudom, meg az Ajax is.csababarca írta: ↑2021.09.14. 23:03:24ennél gyengébb keretek is játszanak tudatosabb, pofásabb játékot.
egy young boys-nak van fazonja, nem hiszem, hogy egyénileg sokkal jobbak lennének a mi játékosainknál.
Ezt teljesen egyértelmű, hogy nincsennek a játékosok taktikailag rendben, Busi, SR lecserélése után úgy látom velem együtt mindenki ezt gondolta, hogy hé basszus ebből a csapatból többet is ki lehetne hozni, miközben Busi a spanyol válogatottban, minden meccsen, teljesen más, másképp játszik és nem látja az ember, hogy gyenge lenne.Rivaldo11 írta: ↑2021.09.15. 07:25:13Azért ha megnezzük a lentebb említett spanyol válogatottat, nem gondolnám, hogy ott jobb a játékosanyag, a mutatott játék viszont ég és föld. Nekem ne mondja senki, hogy ebből a keretből nem lehetne kihozni egy tetszetősen focizó, támadófutballt játszó csapatot. Egyszerűen Koemannak sok ez a csapat, nem való ide. Busi és Pedri az Eb-n uralta a középpályát minden meccsen. Itt meg - kiegészülve napjaink egyik legjobb középpályásával-teljesen súlytalanok.
Mindezek mellett idén nekünk nem a Bayernt kell megverni, és az is igaz, hogy szinte a teljes támadósor sérült, de az igenis jogosan várható el, hogy legalább itthon teljesen ki-ki meccset nyomjunk még velük is.
Szerintem meg feltett egy full biztonsági kezdőt, 0 elképzeléssel, mivel más nincs a padon, jöttek a fiatalok.