Mi a link? lécci másold be!! Köszigentdelbarca írta:Netről minden Barca meccs letölthető, igaz egy nap késéssel, de ennyit megér a Barca hogy 1 napot várjunk rá!![]()
Nekem sincs sportklubom...!
Egyéb Barça meccsek
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Netről minden Barca meccs letölthető, igaz egy nap késéssel, de ennyit megér a Barca hogy 1 napot várjunk rá!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Én sem aggódom a kapott 4 gól miatt,mert ezzel a kezdővel nem hiszem hogy fog a védelem egyszer is játszani: Gio,Olmo,Marquez,Belletti...
a sportklub remélem adja pénteken a meccset:9
a sportklub remélem adja pénteken a meccset:9
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- kisignacz
- Barça B
Valahol nem lehet megnézni a gólokat? a www.youtube.com-on még nincs fent
- Lujo
- Capitá del Barça
Azért a csapatot elnézve nem épp a várható kezdő felállásban játszottunk. A 4 rúgott gól pedig mindenképp bíztató. Most kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha Saviola maradna
.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Barça B
America (mexikói)-Barcelona (spanyol) 4-4 (3-1)
Houston
America
Ochoa- Castro, R. Rojas, O. Rojas, Davino- Villa (Argüello a 81.), F. Pena (A. Sanchez a 77.), Mendoza (Salinas a 80.), C. Lopez (Mosqueda az 55.)- Cuevas (Infante a 70.), Cabanas.
Vezetőedző: Luis Fernando Tena.
Barcelona:
Victor Valdes (Fortia a 46.)- Belletti, Marquez (Oleguer a 46.), Edmilson (Saviola a 68.), Van Bronckhorst (Silvinho a 46.)- Gudjohnsen (Ronaldinho a 46.), Van Bommel (Motta a 46.), Iniesta (Deco a 46.)- Ezquerro (Messi a 62.), Gomez (Eto'o a 46.)- Olmo.
Vezetőedző: Frank Rijkaard.
GÓlszerző: Cuevas (3., 30., 44.), Oleguer (65.-öngól) ill. Marquez (5.), Saviola (85.), Ronaldinho (89.-11-es), Eto'o (90.)
Houston
America
Ochoa- Castro, R. Rojas, O. Rojas, Davino- Villa (Argüello a 81.), F. Pena (A. Sanchez a 77.), Mendoza (Salinas a 80.), C. Lopez (Mosqueda az 55.)- Cuevas (Infante a 70.), Cabanas.
Vezetőedző: Luis Fernando Tena.
Barcelona:
Victor Valdes (Fortia a 46.)- Belletti, Marquez (Oleguer a 46.), Edmilson (Saviola a 68.), Van Bronckhorst (Silvinho a 46.)- Gudjohnsen (Ronaldinho a 46.), Van Bommel (Motta a 46.), Iniesta (Deco a 46.)- Ezquerro (Messi a 62.), Gomez (Eto'o a 46.)- Olmo.
Vezetőedző: Frank Rijkaard.
GÓlszerző: Cuevas (3., 30., 44.), Oleguer (65.-öngól) ill. Marquez (5.), Saviola (85.), Ronaldinho (89.-11-es), Eto'o (90.)
- Blasko
- Jugador del Barça
A mexikóiak az első gólt egy nagy Barca védelmi hiba után hozták össze.Iniesta adta hátra talán Sylvinhonak aki evesztette a labdát és ketten vezették rá Oleguerre.Sajna csak ezt az egyet láttam.A negyediket Oleguer meg Jorquera hozta össze.A félidőben beált Ronnie és összekapta a csapatot.
ő lett a meccs embere.

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Nekem még csak most jön lefele a meccs, szóval még nem tudok nyilatkozni a meccs színvonaláról! De egy 4-4es meccs nem lehetett rossz! 

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Eurobarca Staff
Én annyit tudtam kihámozni, hogy Nelson Cuevas lőtt egy mesterhármast tőlünk pedig Saviola, Ronaldinho y Eto'o, és azt hiszem, hogy Marquez de ez nem biztos a 4. Americas gólszerző nem tom, hogy ki lehet.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Na. A félidőben 3:1-re szívtunk, majd lett 4:1 is, de a végét behúztuk egy x-re, 4:4 lett. Érdekes. Kíváncsian várom a részleteket srácok, mert ennél többet nem tudok én sem. Kik lőtték a gólokat, és milyen volt a meccs!?... 

"Més Cuen un Club"
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát tényleg 4-4 lett
Elösször azthittem viccelsz.
nicardo: 2-1-re nyertek a görögök.

nicardo: 2-1-re nyertek a görögök.
in to exile
Istenem, Saviola gólt rúgott Barca mezben...
4-4, 4-1 után Eto'o Ronaldinho Saviola de szép lenne...

4-4, 4-1 után Eto'o Ronaldinho Saviola de szép lenne...

vki nem tudja mennyi lett a mallorca-olimpyakos meccs eredménye?
-
- Entrenador del Barça
"Nem szabad lekövevetkeztetéseket vonni "
Az igen barátom,akár még miniszterelnök is lehetsz!
Az igen barátom,akár még miniszterelnök is lehetsz!

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem szabad lekövevetkeztetéseket vonni egy bari meccsből.Nekem már annyi bőven elég amit Ronaldinho művelt az eslő gól elött 

in to exile
Szerintem két gólból még felesleges következtetni, főleg hogy a másodiknál a teljes mexikói védelem megállt, és a 100 százalékos helyzetet elsőre a kapufára rúgta. De hátha lesz jobb is!
Reggel 4:30-kor lesz
Egy hét múlva szuperkupa!!!

Egy hét múlva szuperkupa!!!

figyuka az america elleni meccs az mikor is lesz hajnali 3-4 körül?
vágja valaki
vágja valaki