Nero. írta: ↑2021.01.17. 23:33:52
Egy újabb keserű pirula
F.asza az elmúlt 3-4 év
legalább gyorsan megtanulja Puig, Pedri, Araujo, hogy milyen egy mentálisan vesztes csapathoz tartozni.
Messi pirosa jogos volt, mondjuk én azt a szakállas nímandot a szakállánál fogva rántottam volna meg, igazi patkány volt egész meccsen, utolsó 10 percben csak a földön feküdt a bohóc.
Bíró asszisztált nekik, de ezen nem kell meglepődni.
Vicces a Messi piros annak fényében, hogy DeJongot is teljesen szándékosan fejelte telibe a bilbaos, amiért még sárgát sem kapott.
Érdekes.
Menthetetlen ez a társaság, most már én is belátom végleg, pedig az elmúlt hetekben reménykedtem hogy valami elindult, de sajnos nem. Továbbra is ilyen Busquets, Lenglet féle bohócok vannak a kezdőben, stabilan, nem is értem mit vártam.
Ezzel szinte biztos, hogy 2021-ben is kupa nélkül maradunk, ennél könnyebb trófeát nem szerezhettünk volna idén, erre jött ez.
Legviccesebb, hogy azért a hulladékok a nagy koemani reformok után szépen visszasomfordáltak a kezdőbe:D hihetetlen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."