2020.09.28. 14:32:24
Hát igen. Ha nem 8 góllal verünk valakit, akkor már megy az elégedetlenség. Cou nekem nagyon kellemes meglepetés meglepetés volt, Fatival nagyon érezték egymást, ha az a 2 lövése nem pattan le a blokkról, lehet, hogy láttunk volna egy nagy gólt.
Nekem ami a legszeembetűnőbb volt, hogy végre voltak kontrák. 20 perc alatt több lendületes megindulás volt, mint tavaly két meccs alatt. Jöttek is a gólok belőle. Mindkétszer Lengletől indult az akció és néhány húzással már helyzetbe lehetett hozni a támadót és nem a folyamatosan alljunk meg és várjuk be Messit tötyörgés ment. Jó lenne, ha ez nem tűnne el a játékból. Persze az is kellett, hogy legyen terület, de megvannak hozzá a játékosok, hogy ez is egy fegyver legyen. Lucho alatt volt utoljára ilyen, és rendesen működött is.
A kezdőcsapatból én még nem indulnék ki. Pjanic nemrég érkezett és a korona miatt volt kb. 2-3 edzése, sanszos volt, hogy nem fog kezdeni, jobbhátvédünk meg jelenleg csak SR van. Ha még novemberben is ő lesz az első számó jh, akkor tényleg azt mondom, hogy nagy gond van, de egyelőre még a helyére sem igazoltunk senkit.
Busquets az Busquets, erről leírta mindenki a véleményét, nincs is mit hozzátenni, remélem Pjanic ki fogja szorítani. Az viszont "reménykeltő", hogy Koeman már az első meccsén lecseréli a 0 km-es Pjanicra.
De Jong elég körülményes volt, adott néhány mélységi labdát SR-nek, de olykor nagyon sokat tekergett, amiből labdaeladások lettek, erre oda kell figyelni.
Elől valamit kezdenie kell Koeman-nak, mert elég nagy a káosz, talán az új elnökség már nem fog ágálni Griezmann eladása ellen, az már nem az ők renoméját rombolná.
De ha ennyire center kellene ott van Braithwaite, aki minőségben nem a top, de ha igazi kilencesre lenne szükség, akkor inkább ő mint Griezmann.
Az egyik, ha nem a legnagyobb negatívum számomra az inkább a gyenge helyzetkihasználás, ami már az előszezonban is jellemző volt. Ennyi lehetőséget luxus elcseszni, mert máskor iszonyatosan visszaüthet.
Akik nagyon kárognak, vagy a 3-4. helyre várnak minket ajánlom megtekintésre a Real eddigi meccseit. Ha olyan eredmények, meg olyan játék lenne, szerintem be kéne zárni a fórumot, mégis az megy, hogy mennyivel előbbre tartanak.
Az a Bayern aki ezzel a játékkal rommá verne minket most kapott egy négyest a Hoffenheimtől, plusz a Sevillat is éppen hogy meg tudta verni a hosszabbításban, aki egy kiszenvedett győzelemmel indított a Cadíz ellen.
Nehogy azt higgyük már, hogy mindenhol kolbászból van a kerítés, ha majd novemberben sem látszik koncepció vagy gyenge egyéni teljesítmények lesznek és még az eredmények sem jönnek lehet kongatni a vészharangokat. Mellesleg
azt se felejtsük el, hogy nekünk ez volt még az első igazi meccsünk, ahhoz képest elég korrekt volt, és nem arról szólt hogy Messi villant kettőt-hármat.
Forca Barca!!!!