Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem most a Barca még a Napoli ellen sem mehet biztosra, még akkor sem, ha elméletileg előnyről indul. Szóval lehet az oktatófilmet már csak TV-n nézik a srácok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.07.10. 12:44:06Én így már jó 5%-ot látok.davi10 írta: ↑2020.07.10. 12:40:54Kemény lesz basszus.
Hát nem látok több esélyt a BL-győzelemre, mint 1 nappal ezelőtt
Így, hogy a Real is valószínűleg kiesik, csak annyit kérek, hogy ne a mocsok PSG nyerje, ha lehet a döntőig se jussanak! Meg akkor se lennék szomorú, ha a Juve se jutna tovább
Elsőre azt mondanám, hogy City-Bayern elődöntő, aki azon túlmegy az be is húzza.
Ha egy Lyon/Lipcse/Atalanta ellenfél ellen bevergődtünk volna az elődöntőbe még akkor 1 meccsen csak-csak, de hogy a Bayern-City/Real ágon kelljen a döntőbe jutni, hát az nagyobb meglepetés lenne mintha a PSG nyerné a BL-t.
Várhatóan a Bayern beteszi majd az oktatófilmet, egyedül amiben reménykedhetünk hogy nekik június végétől nincs tétmeccsük(1 kupameccs kivételével), míg nekünk ott a liga és a folyamatos formába lendülés.
Én így már jó 5%-ot látok.davi10 írta: ↑2020.07.10. 12:40:54Kemény lesz basszus.
Hát nem látok több esélyt a BL-győzelemre, mint 1 nappal ezelőtt
Így, hogy a Real is valószínűleg kiesik, csak annyit kérek, hogy ne a mocsok PSG nyerje, ha lehet a döntőig se jussanak! Meg akkor se lennék szomorú, ha a Juve se jutna tovább
Elsőre azt mondanám, hogy City-Bayern elődöntő, aki azon túlmegy az be is húzza.

Már tavaly is voltak ágak a legjobb 8-tol.visca el barca írta: ↑2020.06.23. 21:34:39Eddig nem ugy volt h nincsenek ágak? Minek variálnak már megint?

Pesten. Barcelonában a Real megelőzése áll első helyen.
Nem baj, majd nyáron 2 EB meccs között nézünk egy kis BL-t.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.03.10. 13:42:46Eljött Sarabia ideje, egész világ hallhatja most, ahogy ordibál a meccsen!![]()
Érdekesek lesznek a zárt kapus BL meccsek, szerintem nem volt még erre példa a BL-BEK történelmében.
A hírek szerint az UEFA fontolgatja, hogy a nyolcaddöntő után bizonytalan ideig felfüggeszti a BL-t
Nero eddig is ezen a véleményen volt.mark watney írta: ↑2020.03.10. 14:41:50Akkor a BL mégis többet ér a bajnokságnál.Nero. írta: ↑2020.02.28. 13:51:06Egyébként én is beteg vagyok ettől a két kieséstől a mai napig. Az Inter és a Chelsea elleni fájó volt, ez a kettő viszont kifejezetten a szégyen és szurkolókat hátbaszúrós kategória, ráadásul a Realt mindeközben le akasztott 4BLt 5 év alatt ami külön fokozta a jó hangulatot.
Amilyen jó volt a 2004-16 közötti időszak (kisebb rosszabb periódusokkal néha), annyira rossz ez a mostani időszak ami a Juve elleni 3-0 óta tart.![]()
Akkor a BL mégis többet ér a bajnokságnál.Nero. írta: ↑2020.02.28. 13:51:06Egyébként én is beteg vagyok ettől a két kieséstől a mai napig. Az Inter és a Chelsea elleni fájó volt, ez a kettő viszont kifejezetten a szégyen és szurkolókat hátbaszúrós kategória, ráadásul a Realt mindeközben le akasztott 4BLt 5 év alatt ami külön fokozta a jó hangulatot.
Amilyen jó volt a 2004-16 közötti időszak (kisebb rosszabb periódusokkal néha), annyira rossz ez a mostani időszak ami a Juve elleni 3-0 óta tart.
Nyilván ezzel tisztában vagyok, ettől függetlenül még így is masszívan magasabb ez az érték, mint más európai országokban.csabooo írta: ↑2020.03.10. 13:02:16
A járványra meg azt ne felejtsd el, hogy igaz meghalt sajnos az olaszoknak 500 ember, de azok java mind idős, más betegséggel is rendelkező ember. Ez nekik csak pont volt az i-re.
Ez a sok ovintezkedes főleg egészségügyi okok végett van, mert ha tovább fertozodnek ilyen számban az emberek, akkor a kórházak már nem lesznek képesek fogadni őket, mert így is telthaz van...
megszívtuk ezzel ja, a teltházas Camp Nouban könnyen megszeppen bármelyik csapat, most aztán ki kell kaparnunk a gesztenyét otthon is. ezek azok a dolgok, amikkel nem tudunk mit kezdeni, mint amikor volt a buszocskázás Milánóba is pár éve a BL-ben, az sem valószínű, h jót tett anno a fiúknak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.03.10. 13:09:05Elég nagy érvágás nekünk, a Camp Nou közönsége és atmoszférája mindig nagy fegyvertény. Viszont nézzük a jó oldalát, ha tovább jutunk és marad az üres lelátó, akkor nem kell pánikolnunk az idegenbeli fellépések esetén sem![]()
Szerintem az lenne a korrekt, ha az UEFA emiatt az idei szezonra eltörölné az idegenbeli gól szabályát.