Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én meg téged kalapálnálak el!!!anya írta:A Real meg nagyon elkapta a fonalat, rúgja a gólokat rendesen, meccsről meccsre.
Lehet, hogy decemberben nagyon el fognak minket kalapálni.

Ez itt a lényeg, ezt ugatjuk kb. hárman Roma óta, és akkor valaki beírja, h vezetjük a bajnokságotcsababarca írta: Én azt gondolom, hogy ennél azért több lenne a csapatban. De EV-vel ez lehetetlen küldetés már, amiben a játékosok is hibásak bőven.
...
Tudod, engem az idegesít, hogy azt érzem több van a csapatban, és még mindig úgy ülök le a meccsek elé (akármilyen a felállás), hogy na majd most.
...
Ideges vagyok az elnökre, de a játékosokra is, akik homokba dugják a fejüket.
Halkan szeretném megjegyezni, hogy nem megpattant rajta a labda, hanem belerakta a lövésbe a lábát. Mikor hátulról ismételték, tisztán látszódott, hogy szándékosan belenyúlt a lövésbe.csababarca írta:
4. Busival a kp-n 7 perc alatt átrohantak rajtunk, és esélyünk sem volt ezt megakadályozni. Az, hogy megpattant rajta a labda, arról nem tehet, ezt nem is írtam, hogy ezért hibáztatható.
Názd meg mit írtam Vidalról, Lengletről, vagy anno Mascheranoról.
Félre érted amire célozni akarok. Vannak dolgok ami miatt kikell kezdeni a csávót, ami miatt elkéne küldeni a bús .. ba. De ezek nem azok amikre van teljesen logikus értelmes magyarázat. Olyanokat hogy pl valaki elszúr egy kezdőt, rosszul cserél, minden top -top edző csinál. Pep is csomószor, Klopp is, Simeone is, mindenki. Ez alapvetően nem egy hatalmas nagy gond, pláne ha utána belegondolsz hogy végülis van mögötte teljesen logikus gondolatmenet. A gond az hogy a csávónak egy alapvetően támadás orientált klubban halvány fingja nincs a tudatos támadás építésről, odáig van terv hogy a félpályáig bármikor eltudjuk vinni a labdát, onnantól eltűnt a koncenpció. Innentől kezdve ne cinkeljük már olyan dolgokért amik alapvetően ha az első fele rendben lenne, akkor senkit nem zavarnánakcsababarca írta:De akkor én kérdeznék pár dolgot, mert te nagyon érted a focit, meg a barcát.optimus írta: ....
Te élvezed azt amit most játszunk?
Szerinted ennyi pénz elköltése után, és ilyen játékosokkal a csapatban ez a szint, ami elfogadható?
EV semmiben sem hibás, csak a játékosok?
Az elnök semmiben sem hibás?
Nem probléma az, hogy 400 milliót elszórtunk a Dembele,Coutinho,Griezman hármasra, és mindegyik szenvedett, szenved EV kezei alatt? Ez véletlen lenne?
Nekem megvannak erre a válaszaim, de azok szakmaiatlanok, itt ezen a fórumon csak Te értesz ezekhez, azért kérdezlek téged.
Gondolom mindegyikre van válaszod, meglátásod, amik szakmaiak, és emellett EV mellett szólnak.