Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
legrosszabbul kontrázó csapat vagyunk kb.lesliejr12 írta:A mindenáron Messi-vel lövetünk gólt és Messi szinte csak Suarez-t látja taktika ide vezet. Nem tudunk lezárni egy olyan meccset, ahol 1az1be vannak hagyva fent a támadóink. Vicc...
Meg 3v2-ben gólt lőni menő azért még mindig. Fél szemmel néztem, de csak vagy három gól maradt ki elemi, emberi balf.ság miatt.Cseri írta:kikaptunk vagy mi? A csoportban csak hozni kell a meccseket aztán cső,ez megtörtént!
Persze már...LG írta:Hihetetlen, hogy 7 pontunk van ilyen teljesítménnyel. A felét sem érdemeltük meg. Valverde mákosabb edző, mint Zidane fénykorában.
Ezt most adom én is! A fiúknak ha egy kicsit jobban szorít a cipő, biztos megrázzák a pofonfát. De elidétlenkedték. Messi olyanokat blamázott el amelyekből10/10 megcsinálja. Lajosunk a szokásos rapszodikus hullámvasút. Dembele meg..... Néha olyan érzésem lenne hogy 3 számmal nagyobb cipőben játszik...lehet ezért nem tud passzolni... ja és igen a metaforikus hasonlat a bohóccipővel nem véletlen...mess2009 írta:idegenben három pont, ez a jkv.
a többi? a nagy mellényt le kellene vetni és koncentrálni. a prágaiak szimpatikusak és jól is játszottak, de valljuk be öngyilkos taktika volt ez a javából.
csak a három (négy?) béna világklasszisnak köszönhetik hogy nem kaptak zakót. igen, lehet úgy is látni, hogy mi van ha nem TS. véd? én nem így láttam.
Bundagyanú? Akkor a Slavia nem hajtotta volna ki a belétkrosz31 írta:Csak én gondolom azt, hogy bunda gyanús? Mintha direkt nem rúgtunk volna több gólt...