Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyetértek. Vajon mi lett volna 2008-09-ben, ha Rijkaard marad ahelyett hogy Guardiola? Az biztos hogy nem az, ami a valójában.LG írta:Én felvállalom, hogy nem örülök. Ugyanazt érzem, mint Rijkaard utolsó szezonjában: menjen már az edző, mert ennél bárki jobb lesz. Pedig bírtam a hollandot, de akkora egyértelműen elfogyott. Neki még szerencséje sem volt, Ronaldinho és Deco brutálisan visszaesett, Messi és Etoo hosszútávra lesérültek. Valverdét azért nem húzza ennyire az ág, jóval erősebb kerettel dolgozhat ráadásul, de ő sem tud semmivel többet hozzátenni most, mint Frank anno. Pedig simán top 1 lehetne ez a csapat, játékban és eredményességben is.
De az ilyen győzelmek megmentik a seggét, és nézhetjük tovább a szenvedést, és készülhetünk a tavaszi BL-égésre. A bajnokságban is azért lehet keresnivalónk, mert a Real gyenge.
Labda jól folyt rajta,de sokszor bután eladta,mint szokta,és abból jöttek a kontrák. Nekem kicsit lassú lett már mára.MatyiG írta:Nem akarom megint én védeni, de az első félidő legjobbja volt tőlünk, de lehet csak én láttam így akkor. Tök jól folyt nála a játék, biztos pont volt.Busi rém gyenge volt.
vargazoli írta:A legbutább "mindenes"Atalanta írta:Valverde hiába az is, hogy ez a Sergi Roberto (akit meggyőződésem, hogy csak a PSG elleni gólja tart a csapatban) még itt lehet. Ritka ostoba labdarúgó.
Sehol se jó!
Se ötlet se semmi .
Akkor helyesbítek:Stalkyard írta:Itt is megvan a színvonal azért. SR mint ostoba focista... Meséljetek még. Sok kritikát lehet rá mondani, de ezt pont nem.
akkor én pontosítanék, nem ostoba, csak haszontalan. tud futni és küzdeni ez a két jó pont van mellette, és itt le is zárom mert ez a topic nem róla szól.Stalkyard írta:Itt is megvan a színvonal azért. SR mint ostoba focista... Meséljetek még. Sok kritikát lehet rá mondani, de ezt pont nem.
A legbutább "mindenes"Atalanta írta:Valverde hiába az is, hogy ez a Sergi Roberto (akit meggyőződésem, hogy csak a PSG elleni gólja tart a csapatban) még itt lehet. Ritka ostoba labdarúgó.
Ne fájdítsd a szívem. Eszembe juttatod azokat a szép időket, amikor Lucho első 2 évében tudta az egész csapat hogy mit játszik, és pillanatok alatt váltottak védekezésből támadásba, kontrába, és támadásból védekezésbe.barka írta:Azért elég jól mutatja melyik csapatnak van edzője és melyiknek nincs. Míg az Inter tudatosan visszaáll és felépíti a kontráit, szinte mindegyiket lövéssel befejezve. Addig a Barca áll a 16os előtt várva a csodát hátha történik valami. Teljes a tanácstalanság...