mess2009 írta:
másodsorban gyenge a védelmünk a széleken és Semedó kirívóan rossz helyezkedései miatt még középen is gyakoriak az eltolódások.
Én speciel pont nem emiatt aggódnék a védelemben, hanem az iszonyatos szervezetlenség miatt, főleg középen.
Ráadásul, ha nem lesz Fati Albanak kell az egész szélt bejátszania és Messi hiányában ő is jóval gyengébb teljesítményre képes. A 4-3-3 szerintem öngyilkosság lenne. Sancho-Brandt-Reus pillanatok alatt átjátszanák a kp-t, főleg ha Busquets a szezon eleji/tavalyi formáját hozzá, és még támadásban Witsel is odaérhet. El tudnék képzelni valaami Semedo-Piqué-Lenglet-Alba-Vidal-Busquets-De Jong-Arthur-Griezmann-Suarez kezdőt, aztán a 60. perc körül érkezhet Messi eredménytől függően.
Elsősorban a védekezést kellene megszervezni, mert baromi gyorsan képesek felérni a 16-os környékére, ott meg Piquéék általában moziznak és 2 embert hagynak rendszeresen üresen, Pacó pedig biztosan be fog találni.
Sajnos azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy megússzuk 1 góllal, ne adj' Isten nullával, úgyhogy nagyon le kell redukálni a helyzetek számát.
MAtS remélem most tényleg nagyon felszívja magát és meg akarja mutatni, hogy tényleg Neuer előtt van a helye.