Élő közvetítések
Meg se tudjuk tartani a labdát.
Elvileg ki az irányítónk?
Eddig tulajdonképpen lefociznak minket
Elvileg ki az irányítónk?
Eddig tulajdonképpen lefociznak minket
-
- Capitá del Barça
3 meccsen 4 kapott gól, vajon mikor lesz már egy olyan meccs ahol nem kapunk gólt?
-
- Director del Fútbol
hogy én mennyire utálom, mikor az Osasunával kell idegenben játszani...
Van ami örök. Meccset kezdeni még mindig nem tudunk.
Rafinhát nem adnám el
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hát elkezdődött.....
nagyon nehéz dolgunk van az biztos. mindenhol érezni az idény eleji formát, alig tudok hibátlan teljesítményt mondani.
két gyengébbet látok: S.Robi és Dembélé. szerintem Alena nem lóg ki egyáltalán. Griezmann sem tudja igazán ma ismét, hogy kivel mit kéne játszania.
na, mindegy remélem lesz ez még jobb.
nagyon nehéz dolgunk van az biztos. mindenhol érezni az idény eleji formát, alig tudok hibátlan teljesítményt mondani.
két gyengébbet látok: S.Robi és Dembélé. szerintem Alena nem lóg ki egyáltalán. Griezmann sem tudja igazán ma ismét, hogy kivel mit kéne játszania.
na, mindegy remélem lesz ez még jobb.
Sport 365 liveVakmacska írta:Tud valaki egy stabil streamet?
Kis gyomorgörcsök visszaolvasva a legutóbbi 1-2 oldalt
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tud valaki egy stabil streamet?
- Nervo
- Capitá del Barça
Még szerencse hogy 11 embert nem lehet el zavarni, jól mondta szegény Hofi a viccbe.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Az egész BL. egy kamu,bunda.
Mit akarnak játszani?? hátrafelé?
szégyen vagy..perga írta:HAJRÁ POOLilyet ezt megtenni velünk?
Vicc... Mindent messinek
HAJRÁ POOL
ilyet ezt megtenni velünk?

"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
Rendben van, hogy Suarez, Alba vagy Busquets is nulla, de aki elvitatja Valverde felelősségét a római és liverpooli buktában az nem tudom milyen filmet néz...Tivadar6 írta:Jajj, ez a szemét Ernő, bezzeg lajos, alba, meg buszkecc, akik ma vért izzadnak a mezért...bohócok vagytok, valamelyik admin bannoljon ki az oldalról pls
Tivadar6 írta:Érdekes, amikor 3-0 volt, akkor [auto_cenzúra] az egész csapatot, most amikor egy rakás [auto_cenzúra] mindegyik, máris Ernő a hibás....
Azért voltunk néhányan, akik az otthoni 3:0-nál sem őt dicsértük.
Ezen a mérkőzésen látszik, ki a BL 4 szintű edző, és ki nem. Természetesen ehhez a 0:4-hez a csapat is ugyanúgy kell.
Ez hihetetlen...

könyörgöm fejezd már beperga írta:Szégyen! MESSI 0EGyszerűen nincsen mit mondani! gratula a poolnak, agyon vertek bennünk mert a trénerünk ült a habokban:))))
Jajj, ez a szemét Ernő, bezzeg lajos, alba, meg buszkecc, akik ma vért izzadnak a mezért...bohócok vagytok, valamelyik admin bannoljon ki az oldalról pls