dkveszta87 írta:
Szerintetek, ha Valverde BL- címre vezeti a csapatot, kitöltheti az 1+1-et vagy akár hosszabb távra maradhat?
A még 1+1-et kitölteti, de nem hiszem, hogy 4 szezonnál tovább maradna itt, nagyzolásnak hangozhat, de ez az egyik, ha nem a legstresszesebb edzői meló. Hiába hozza az eredményeket (ha a Roma meccset nem nézzük) folyamatosan ekézve van, mert nem szép a játék. Talán jó példa, hogy ha megnézel egy bármilyen Barca hivatalos facebook-posztot, a kommentszekció tele van #ValverdeOut-okkal.
ON:
Hiába nem volt egy élvezetes meccs, azért elég pozitívan jöttünk ki belőle. A Unitednek kapuralövése nem volt, helyzetig se nagyon jutottak. Nagyon jól muzsikált a védelmünk, Busiról már kifejtettem a véleményem, illetve Lenglet-nek volt még egy neccesebb húzása. De Semedo szerintem baromi jól tolta, Pique meg óriási, ahhoz képest, hogy a szezon elején kb. minden meccsen kaptunk róla egy gólt, hihetetlenül feljavult.
Coutinho se volt rossz, pedig fütyülték rendesen. Tartottam tőle, hogy mivel amúgy sincs rendben fejbe ezért rosszul fogja viselni.
Sajnos el kell fogadni, hogy egyszer az életben adatott meg a Pep-éra, ilyen focival lehet eredményesnek lenni.
Azt még mindig nem értem, hogy miért kell visszaállni 1 gólos vezetésnél, de pozitívum, hogy most nem a szerencsén múlott, hanem tudatosan nem engedtük játszani a Unitedet.