A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nekem fullta úgy tűnt, hogy még meg is gondolta, hogy essen, vagy fusson tovább, és egy kis fáziskéséssel esett.Elütötte a kapus a hátsó lábát, pont annyira hogy ekkora sebessgnél el essen az ember.
Elütötte a kapus a hátsó lábát, pont annyira hogy ekkora sebessgnél el essen az ember.LG írta:SemedoMinek esett el, még be is futhatta volna.

Ma szerintem egyáltalán nem átjáróház a középpálya. Párszor tényleg átjöttek, de alapvetően jól működik a letámadás, sok labdát szerzünk, és meg kell jegyezni, hogy az ellenfél is nagyon keményen küzd. Lehetőségeket is teremtettek, pl. két szabadrúgást veszélyes helyről, Vidalnak volt két remek labdája, egyikből Suarez ziccer lett, aztán egy jó fejese szintén Lajosnak.crixus írta:Most nem azert de attol függetlenül hogy a Busi-Rakitic-Vidal trio rendre kezdö, iden rekord mennyisegü golt kapunk. Elöre ugyanakkor gyengebb csapat amikor velük kezdünk. Ma is atjaro a közeppalya. Ha jol zarnank es keves golt kapnank nem lenne egy szavam sem.
Messi, Suarez - ez bravuros volt.
Ráadásul az a labda Messinek, amit végül a "világ legügyetlenebb 9-ese" elbénázott...Sinya22 írta:Szerintem is jó ötlet volt a + egy kp,Vidal kell ma,Cou meg jól játszott szerdán,de annyit nem ad előre,mint Vidal védekezésben. Lajos az mondjuk meccslabda volt