Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Itt megjegyeném és nem neked szól csak ide vág, még jó hogy "rosszul" igazoltunk nyáron. Semedo tanár, Dembele való igaz éretlen, de maga a tehetség. 2év múlva kb 300lett volnaMessiNeymarSuarez írta:Örülök hogy Semedo és Dembele személyében +2 olyan emberünk van akibe benne van a váratlan, és képesek ilyeneket meghúzni.
Most is ez a véleményed?corol írta:Én most ezt nem tartom feltétlen rossznak, itt csak a 3 pont kell, szerdán Rómában kell fellépni.Vakmacska írta:2-0, itt a menetrend szerinti leülés, elkényelmesedés
Én most ezt nem tartom feltétlen rossznak, itt csak a 3 pont kell, szerdán Rómában kell fellépni.Vakmacska írta:2-0, itt a menetrend szerinti leülés, elkényelmesedés
Amilyen lövőkéje van, nem lenne rossz, de ez idén annyira megy Messinek...Vakmacska írta:
Én ezt az első szabadhoz írtam. CSupán csak kíváncsi vagyok, hogy ő mit alkotna
Én ezt az első szabadhoz írtam. CSupán csak kíváncsi vagyok, hogy ő mit alkotnaKZsola írta:Kérlek titeket, hogy ezt minden meccsen írjátok be! Már nem az első eset, hogy egy ilyen komment után egy perccel Messi belőtte a szabadot...Vakmacska írta:Bárcsak Cou rúghatná...
De hát ott van Messi
Ki beszel a masik oldalrol? A kommented erre a golra, erre az oldalra vonatkozott, milyen masik oldal? Kapasbol nem tartom tul erett dolognak az ilyen latjatok, hulyek vagytok kommenteket amiket magas lorol odavetunk a tobbieknek, de ennek raadasul meg ertelme sem volt.Sinya22 írta:És a másikról miért is rúgja?Ronaldinho0408 írta: Mutass mar egy kommentet, ahol valaki azt kovetelte volna, hogy arrol az oldalrol Coutinho rugja. Kerlek, csak egyet