Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, 12:30-koretooka9 írta:Holnap sorsolnak?
Meccs előtt 5 perccel szokott lenni kb magyar is.adi79 írta:Sziasztok kérhetnék stremat köszi szépen
http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok kérhetnék stremat köszi szépen
(Értem mire akartál utalni) de pont azokat írtad, akiknek az idegenbeli gólt köszönhetjükvisca el barca írta:főleg akkor lehetnek gondok ma, ha valverde túltolja a rotálást és megint jön AG, arnaiz meg a jó ég tudja kicsoda.
Pontosan. Minden évben bedobják a kommentátorok hogy ágazat van, és hogy "jujj ha tovább mennek akkor El Classico", közben egészen pontosan utoljára a 2014-15-ös szezonbeli CDR-en volt ágazat, aztán utána átálltak.Sinya22 írta:Fordítva,minden évben felmerül,hogy megvan a döntőig az ág,aztán megbeszéljük hogy sorsolás vanCestus írta:Ez nem úgy szokott lenni, hogy minden évben felmerül, hogy sorsolás van, és minden évben meg van beszélve hogy nem így van?![]()
Pontos évet nem tudok,de egy jó pár éve sorsolás van már,anno a Digis kommentátorok is benézték,még a negyeddöntőnél is nyomatták,hogy megvan ki kivel játszik,ha továbbjut,pedig sorolás volt akkor is.
Bocsi, rosszul írtam. Így értettem, ahogy írod.Sinya22 írta:Fordítva,minden évben felmerül,hogy megvan a döntőig az ág,aztán megbeszéljük hogy sorsolás van![]()
Pontos évet nem tudok,de egy jó pár éve sorsolás van már,anno a Digis kommentátorok is benézték,még a negyeddöntőnél is nyomatták,hogy megvan ki kivel játszik,ha továbbjut,pedig sorolás volt akkor is.
Fordítva,minden évben felmerül,hogy megvan a döntőig az ág,aztán megbeszéljük hogy sorsolás vanCestus írta:Ez nem úgy szokott lenni, hogy minden évben felmerül, hogy sorsolás van, és minden évben meg van beszélve hogy nem így van?
Rosszul tudod, sorsolás lesz!DaVeR írta:Egyébként ahogy lentebb írta valaki, hogy szerinte összekerülünk valamelyik Madriddal.. Nekem olyan rémlik, hogy itt nem sorsolás van fordulóra-fordulóra hanem két ág van.. És ha hihetünk az eredmenyek.com - nak, akkor ha továbbjutunk jön egy El Classico..
https://www.eredmenyek.com/foci/spanyol ... /sorsolas/" target="_blank
Vagy rosszul tudom és lesz még sorsolás?
Még nem jutottunk tovább, és jó esélye van a Celtának is továbbjutni. Nem bíznám el magam, várjuk meg a meccs végét. Amúgy is a Celtával mindig gondjaink vannak.18Barca99 írta:Akkor viszont még most jöjjön a Real, amég gödörben van, mert ha összeáll a gépezet akkor annyira nem hiányzik a Chelsea előtt ez a párharc.Sinya22 írta:De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön.
Bár idén, Valverdével a hátunk mögött (és a friss/visszatérő igazolásokkal) most kezdem először azt érezni, hogy jöhet bárki
Akkor viszont még most jöjjön a Real, amég gödörben van, mert ha összeáll a gépezet akkor annyira nem hiányzik a Chelsea előtt ez a párharc.Sinya22 írta:De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön.
Azért ez kicsit erős kijelentés,bent van a két Madrid,a Valencia,a Sevilla is kb biztos. Én a Leganesnek örülnek legközelebb,vagy a holnapi Levante-Espanyol továbbjutójának. De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön. De tény,hogy sokan kiestek,pl a Villareal,vagy a Soci mit összeszerencsétlenkedett múltkor.Cestus írta:Kiesett a Villarreal is. Lassan nem marad értelmes ellenfél a kupában. Tavaly csupa komoly ellenféllel találkoztunk, idén jó lenne ilyen Leganéseken meg Getaféken átgázolva döntőbe jutni, ahol valószínűleg a Real várna ránk.