Élő közvetítések
Igaz ,így csak 3 ponttal vezetjük a bajnokságot...hdavid írta:Sokkal jobb atma talán BL indulás meglesz idén
végre egy jó lövés volt.
Vicc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.10.14. 21:59:01-kor.
Utána rontott Suarez is, elég jó pozícióban kapott labdát, aztán ellenfélnek passzolta.Nyiri81 írta:Suarez most szép labdát adott. Sajnos Alba elbontotta
Umtiti munkáját viszont kiemelném, a pontrágásokat rendre kifejeli, és emellett nem egy fontos szerelése volt.
Fuh, Griezmann egyedül eldönthette volna már ma...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2017.10.14. 21:55:54-kor.
Alba hová rúgta ezt el?
Mintha direkt rá is játszanának a vereségre...
Umtitivel mi történt, hogy nem fut?
Mintha direkt rá is játszanának a vereségre...
Umtitivel mi történt, hogy nem fut?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.10.14. 21:55:08-kor.
Ez mi volt
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért félidőben cserélhetett volna igazán.
HAJRÁ...Gyerünk
Örülhetünk, hogy csak egyel mennek, mert ez már el is dőlhetett volna. Így cserékkel még akár meg is fordíthatjuk, ebben a szezonban szerencsére vannak olyan játékosaink is a padon, akik tényleg nyerő emberek lehetnek.
előbb raknám be Rafinhat tolószékben a szélre mint gomest, de van ott még nekünk egy Denis, Delu, Paulinho de még Vidal is ha nagyon kell, de nem gomes egy atletico ellen idegenben a szélen aki eddig ha 30 percet játszott egész szezonban.... hihetetlen, Valverde ezzel mégis mi a francot akart? kikapni?
Sergi 94:38 Roberto
-
- Jugador del Barça
srácok ritkán szólok hozzá a fórumhoz, de mindig jó olvasni, ami itt zajlik. régebben sokkal inkább arról ment itt a fórumozás, hogy szerintük mit kellene tenni, kinek előrébb és kinek feljebb kellene játszania. mostanában a fórumon folyamatos játékos alázás megy miközben egy-két dolgot szerintem érdemes figyelembe venni:
_srácok fáradtak
_srácok eddig hibátlan teljesítményt nyújtottak
_srácok nem játszanak olyan botrányosan, mint amit a MU lerakott ma
_srácok még mindig vezetik a bajnokságot
_srácok az elharapódzott spanyol-katalán helyzetben játszanak kint, egy félelmetes hangultú stadionban
_srácok nem fognak minden meccset megnyerni, de inkább most veszítsenek, mint az utolsó fordulóban, mint második helyezett
Örüljünk, hogy Gomes tud futni és hogy Lajos lövését blokkolták, így legalább nem esik még lejjebb az önbizalma, hogy bedobást jött volna a lövés után!

_srácok fáradtak
_srácok eddig hibátlan teljesítményt nyújtottak
_srácok nem játszanak olyan botrányosan, mint amit a MU lerakott ma
_srácok még mindig vezetik a bajnokságot
_srácok az elharapódzott spanyol-katalán helyzetben játszanak kint, egy félelmetes hangultú stadionban
_srácok nem fognak minden meccset megnyerni, de inkább most veszítsenek, mint az utolsó fordulóban, mint második helyezett
Örüljünk, hogy Gomes tud futni és hogy Lajos lövését blokkolták, így legalább nem esik még lejjebb az önbizalma, hogy bedobást jött volna a lövés után!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt mondom már mióta, labdát vezetni sem tud már, összeesik a labdában, Paco ennél jobb lenne, hiába van lenézve itt a fórumon.Lajos egész évben ennyire gyatra, nem tudom mi van vele, de össze kaphatná már magát, mert ennyit Paco is tud.
Reméljük majd a reál is így fog itt izzadni ellenük mert eddig nagyon gyenge
nálam egyértelműen Suarez a Barca nagyon!!!gyenge pontja. szó szerint emberhátrány. Messin kívül egyedül Iniesta az aki képes előre játszani, Alba is és a jobb oldalunk is hatástalan. középen Rakitic sokat van légüres térben Gomes szerintem egész türhető, sokat is vállal. az a gól hát elsült a lába a gyereknek de a szépséghiba , hogy volt még két másik ziccerük is. Pique alva kezdett, később javult.
Paulát kezdetni kellett volna.
Tud támadni is, védekezni is, és róla lepattannának az atma játékosai.
Tud támadni is, védekezni is, és róla lepattannának az atma játékosai.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lajos egész évben ennyire gyatra, nem tudom mi van vele, de össze kaphatná már magát, mert ennyit Paco is tud.
Félidőben minimum Gomest le kell hozni, Suarezt is, de feltételezen most is várunk a 60-adik percig.
Félidőben minimum Gomest le kell hozni, Suarezt is, de feltételezen most is várunk a 60-adik percig.
És kivel rohamozzunk?MessiNeymarSuarez írta:Fenéért toljuk a kapujukba őket...
Lucho erre jól rájött az első évben, hogy visszább állunk, és labdaszerzésnél ezerrel rohamozhattuk a kaput, volt hely.
Meg is lett az eredménye, 3-1, 1-0, 3-2, stb...
Ezzel a gyenge védelemmel?
Néha kabaré volt, amit műveltek.
Alba pl kétszer passzolt ellenfélnek a saját térfelünkön, az egyik majdnem gólpassz lett.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ezt a teljesítményt még ő is tudja hozni.MessiNeymarSuarez írta:
És Gomes lesz a csatár?
De ettől függetlenül szerintem Gomes helyére hozná Valverde, de nekem legalábbis rossz nézni Suarez szenvedését.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Még nem is lenne veszve minden,csak az egyik szerencsétlent le kell hozni Messi elől,mert kb fölösleges nekik passzolni,vagy elpattan a labda,vagy lesen vannak..Helyzetünk nem sok volt,Messi is inkább próbálja lőni minden honnan,de érthető is. X-re csak kihozzuk.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ezért írtam pl hogy ez még nem a mi szintünk.crixus írta:Messi mellett van két faék elöl. Messi hulla fáradt. Mit vártok? Én kb ezt vártam, ennyi van az idei csapatban. Inkább a Juve elleni sima győzelem volt a meglepő nem a mai teljesítmény.
A kötelezőket így is behúzzuk, ez a mai nem az.
ettől függetlenül bosszantó pl Lajos szenvedése, amit nem magyaráz hogy állítólag nem a posztján játszik. ezek elemi hibák. nem poszttól függnek.
Közben Messit lerúgják a 16oson, az szabi volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Rakitic és Gomes jöhetne le, impotensek előrefelé.
Közben ez szabálytalan volt, lehet, hogy tizenegyes lett volna.
Közben ez szabálytalan volt, lehet, hogy tizenegyes lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.10.14. 21:34:10-kor.