Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez vajon most 4-2-3-1 úgy hogy Messi van legelöl, esetleg 4-4-2 elöl Deulofeuval és Messivel?Messias2 írta:Barça XI: Ter Stegen, Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Sergi Roberto, Messi and Deulofeu.
Érdekes kezdő, Semedo kár, hogy nem kezd.
SR lesz a jobbszélső?
ebben az a durva, hogyha jon ehhez meg ket igazolas plusz suarez, akkor ebbol a keretbol harman nem fognak beferni. gondolom az elso, aki kiesik az denis lesz, de az utana ketto? gomes talan es meg? paco vagy deu? es pluszba meg rafinha, digne es marlon is a lelaton ul majd veluk egyutt.palesz77 írta:Holnapi keret:
MAtS, Cillessen, Semedo, Vidal, Umtiti, Masch, Piqué, Alba, Busi, Gomes, Denis, Ini, SR, Rakitic, PAULINHOOO, Messi, Paco, Deulofeu
viccelsz, de a fogadóirodáknál a csatárok után rá van a legkisebb odds h gólt lő (vmi 2.40)LG írta:Ha betalál a debütáló meccsén, én is bevállalok egy Palikás avát 1 évig.
Hétfőn mutatják be...Samper írta:Tartalékos a csapatunk. Bummbele nevezve sincs.
Ha betalál a debütáló meccsén, én is bevállalok egy Palikás avát 1 évig.hdavid írta:Paula egy boci remélem kezd ma! Kíváncsi vagyok mit tud!
Akkor 130 + Gomes. Vmiből ki kell fizetni az irreálisan magas fizetését a semmiért.Ha Coutinho magában 120, akkor legyen 120+Gomes
Te a világ legnagyobb trollja vagy.Samper írta:Tartalékos a csapatunk. Bummbele nevezve sincs.
Ezen komolyan megvagy lepődve, hogy Dembélé még nincs nevezve mára?Samper írta:Tartalékos a csapatunk. Bummbele nevezve sincs.
Ha Coutinho magában 120, akkor legyen 120+GomesBarcafanTomee írta:Hátha beletuszkolják a Coutinho transzferbe.visca el barca írta:Official: André Gomes has the stomach flu. He has been removed from the squad that was selected to play today. Digne takes his spot.
remélem ez olyan mint coutinho hátfájása
Hátha beletuszkolják a Coutinho transzferbe.visca el barca írta:Official: André Gomes has the stomach flu. He has been removed from the squad that was selected to play today. Digne takes his spot.
remélem ez olyan mint coutinho hátfájása
Szerintem én még debütálást annyira nem vártam, mint övé, már hűtöm is az italt estére.palesz77 írta:Holnapi keret:
MAtS, Cillessen, Semedo, Vidal, Umtiti, Masch, Piqué, Alba, Busi, Gomes, Denis, Ini, SR, Rakitic, PAULINHOOO, Messi, Paco, Deulofeu
mindig szidjuk őket, pedig tegnap kifejezetten jól vezette a meccset, bár nem volt nehéz dolga. ez aránylag új csóka, talán 1 éve van fent a "nagyoknál". nem bánnám ha a sok nagynevűt (borbalan meg a haverjai) leépítenék és próbálnának egy kicsit frissíteni, mert tavaly sem voltak a helyzet magaslatán...Cestus írta:Illetve a bírókra is, mert az eddigi meccseken csak úgy dobálták a piros lapokat mindenkinek.
Nagyobb részt jobb oldalon játszott trgnap, nem értem a bal középet.Tobias88 írta:...Deulofeu egész jól játszott volna tegnap, ha mondjuk bal közép és nem bal szélső. Védekezni mindig visszajött, de így hogy elől nem csinál semmit így meg leszünk lőve ha nem jön valaki
ez az amit én sem értettem, már a szünetben is írtam, hogy le kell hozni, mert -1 ember. neki abszolút nem feküdt ez a nem is tudom micsoda, baloldali középpályás szerepe...mess2009 írta:engem az aggasztott a legjobban, hogy 80 percre volt szüksége Valverdének, hogy rájöjjön: Pacot le kell hozni
nem tudom tegnap melyik meccset nézted, de adott két assistot amikért ráadásul elég keményen meg kellett harcolnia...Tobias88 írta:de így hogy elől nem csinál semmit így meg leszünk lőve ha nem jön valaki
igen, kb ez a jó megfogalmazás. erről beszéltem tavaly egész évben mikor mindenki hajtotta, hogy gomesnek meg DS-nek idő kell meg blahblahblah. itt nincs idő. van 3 meccsed amin tudsz bizonyítani, ha nem megy akkor mehetsz a padra vagy ahova akarsz. én kifejezettem elégdetett vagyok dölöfiúval, nem önző, csinálaj amit kell, alárendeli magát a csapatnak... arról már nem is beszélek, hogy a védekezésből azért elég komolyan kivette a részét.Zozzy 5 írta:Deulofeu... ...azt érzem nála h nagyon megbecsüli a visszakerülését, B opciónak tökéletes lesz, hosszútávon azért a kezdőbe kevés lenne.