nyilván a fórum nagy részének az utolsó 4 teljesítmény nem jelent sokat, hisz akkor még nem követték annyira a focit.
én pl szégyellem, de ez az atleti elleni fordítás nem is volt a fejemben. bakero gólja meg szerintem csak azért lett olyan történelmi, mert lényegében ha az nincs, akkor koeman gólja sincs meg. amit bár élőben nem láttam, nálam no1. elvégre mégis csak a egy BL döntő hosszabbításában esett és azzal nyertünk. és nem is valami mákos flipper gól volt
amugy nálam rivaldoé a nyerő, mert egyrészt az egyik kedvenc játékosom volt, másrészt én akkor tájt kezdtem el nagyobb figyelemmel követni a barcát és ez volt az első olyan találat ami "sokkolt". a mai barcát elnézve amugy vicces, hogy az csak egy nyamvadt gól volt amivel 4. lettünk és mehettünk a bl-be (ahol egy évvel később pont a real vert ki minket az elődöntőben

)
egyébként ha már régi meccsek, az "öregektől" kérdezném, én tök homályban vagyok ez kapcsán, hogy pl a spanyol ligát mióta lehet itthon nézni? mert pl az ominózus 2001-es rivaldo gólt tuti hogy tv-ben láttam, és simán azt hittem, hogy sport tv már akkor is volt, de látom hogy az csak abban az évben indult áprilisban