Balinho írta:Hát srácok! Erre egyet aludva is nehéz mit mondani...
Ezt így egy az egybe adom. Én is hasonlót akartam írni, megspóroltad a pötyögést nekem..
Durva azért, hogy rúgtunk úgy 6 gólt, hogy kidolgozott helyzetünk talán nem is volt. Ezzel nem el akarom venni a srácok érdemeit, egyik legszebb Barcás élményem lesz ez a meccs, de ilyet se sűrűn csinálunk azért szerintem.
markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.

Tavaly nem hányt senki tőle, amikor - szerintem összességében jogosan - kiestünk, miközben egy kezezést nem fújtak be az utolsó percben, amivel megnyertük volna a párharcot. Akkor se volt ekkora hajcihő, amikor az Inter ellen kiestünk, pedig szintén az utolsó percben Bojan beküldte a győztes gólt, csak nem adták meg. Vagy mondhatnám a 13/14-es "Bajnoki döntőt", amikor Messi lőtt egy szabályos gólt 1-1-nél, de nem adták meg - szerintem akkor se lettünk volna bajnokok végül, de ez csak mellékes saját vélemény. És most egy szóval se mondtam, hogy nem jártunk jól a bíróval, Suárez eseténél nagyobbakat is engedtek már tovább - de mondjuk kisebbekért is adtak már tizit -, ha meg az nincs, nincs 6-1 jó eséllyel, jól jártunk most, tény. De a világ azon része, akik most tüzet okádva köpködnek a bírókra, csak akkor teszik, amikor nekünk kedveznek, nekik miért kéne magyarázkodnia bárkinek is Barca részről? Ezért hülyeség szerintem bírózni habzó szájjal, bármelyik félnek, mert mindig csak az egyik felét nézik az éremnek általában ezek az arcok. Nálunk is lehet olvasni, hogy a Madrid lesgóllal nyerte a BL-t, miközben Suárez szinte full ugyanolyat lőtt most a Clásicon. Madridos részről is lehet felhozni ilyen példákat, csak azt kéne észrevenni, hogy mindkét csapatnak vannak ugyanilyen meccsei, minden klubnak vannak. Nem véletlen az se, hogy kb minden szurkolótáborban az a többség véleménye, hogy ellenük vannak a bírók, és a másiknak kedveznek, jó szurkolói szokás ez, láthatóan te is csak azokra emlékszel, amikor nekünk kedveztek.
Mondjuk minden rosszindulat nélkül, azt se értem, hogy miért az örömmámor közepén jöttél ide videóval, nem tudom igazából mire számítottál.. Én szeretek az ellentáborral beszélni, sokszor felnyitja az ember szemét egy másik nézőpont, meg alapból is hasznos dolog szerintem minden területen, ha az ember több szemszögből vizsgálja meg a dolgokat. De egy 4-0-ra elvesztett odavágó után, egy 85. percben még 3-1-es meccset a 95.-ben 6-1-re nyert meg a csapat, szerinted ilyenkor érdekel bárkit is, hogy Suárez mekkorát homorított? Én vagy 10 percig azt se tudtam hol vagyok úgy örültem, ilyen állapotba esélytelen bármi hasonlót megvitatni szerintem. Csak jó tanácsként mondom ezt, de tudni kell, hogy mikor hozol fel ilyen témát a rivális fórumán, ha értelmes vitát is akarsz belőle, nem csak hangulatot gerjeszteni.
MessiNeymarSuarez írta:Tényleg, ha ez tavaly történt volna akkor szegény Dicaprio vissza is adná az Oscarját mert mi vagyunk az igazi Visszatérők

Te se aludtál sokat..