Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Van ebben valami, de én úgy gondolom, hogy az első gól fog sokat jelenteni és azt mikor érjük el. Amennyiben el tudjuk bizonytalanítani a PSG-t, akkor van sanszunk, még ha csekély is, a lehetőségre, hogy megfordítsuk a meccset. Egyébként az első 15-20 perc meg fogja mutatni, hogy van e sanszunk, ha nem is a gól végett, de a mutatott játék alapján.Yokozuna írta:Abban biztos vagyok, hogy bármikor rúghatunk négy öt gólt otthon, bármelyik ellenfélnek, ha éppen olyan passzban van a csapat. A mostani meccs nehézsége pont abban van, hogy most ez a tét, a kitűzött cél, ami megöli a könnyed játékot, és görcsössé teszi a lábakat. Ezért nem sikerült ez még senkinek.
Még azt is nehéz megmondani, hogy mi lenne a jó forgatókönyv. A korai gólok könnyen kényelmessé tesznek, és időt hagynak az ellenfélnek a taktika megváltoztatására. Ha meg sokáig nincs gól, elveszhet a fordításba vetett hit. Meccs után sokkal okosabbak leszünk.
Mondok jobbat...a Lucho éra alatt az eddigi ÖSSZES HAZAI BL meccsünket megnyertük, szám szerint 14-et, ezeken a találkozókon 46 gólt lőttünk. Ahogy te is írtad, csak az idei őszi szezonunk 15-0-val áll.S.Agüero írta:Amúgy ebben a szezonban a csoportkörben hazai meccsen még nem értünk el olyan eredményt, amivel 90 perc alatt kiesnénk a PSG ellen. 7-0 a Celtic ellen, és 4-0 a Gladbach és a City ellen is.
bezzeg 3 meccsel ezelőtt már gratuláltál a Madridnak... nem csak ilyenkor kell SZÍVBŐL szurkolni, hanem a nehéz időkben is. mindegy fiatal vagy még, ezen tudsz változtatni, csak jó tanácsként mondom Tomi!MessiNeymarSuarez írta:Belegondolva hogy nemrég 7 pontos hátrány is benne volt, nem kis comeback bizony, de erről majd szezon végén érdemes értékelni.
Elképzeltem a srácokat....MessiNeymarSuarez írta:Ha 0-4-ről továbbmennénk, az bizony akkora lelki löketet adna a srácoknak, hogy még tolószékben is hoznák a hétvégi meccset.
Sokszor egyetértünk de szerintem ez ordító túlzás. A PSG elleni balhé óta nagy nehezen megvertük a Leganest hazain, megvertük az Atleticot idegenbe az tényleg szép volt bár akkora gála nem volt plusz Lucho nagyon jó Simeone ellen, meg volt ez a két önbizalom növelő meccs a Nou Campba két kozepcsapat ellen ahol azért az ellenfél is hagyott játszani minket. Ettől nem vágom hanyatt magam foleg a bajnokságban sosem volt krízis mert a Betis elleni X után is 4 ponton belül voltunk ami február elején semmi.Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem így visszajönni pár hét alatt és megindítani egy hat meccses szériát simán felér egy 0:4 fordítással is,
Mondjuk nekem nem az a legfontosabb, hogy kinek mi van meg 2016-ból.2016ról mindenkinek az van meg a futballvilágból hogy Ronaldoék elhozták a 11et, nem a mi spanyol duplázásunk.
Egyértelműen a második opciót választanám. Nálam mindig a bajnokság élvezi a prioritást, a BL több szempontból is lutri.S.Agüero írta: Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.
Ki mit választana?
Az A-t.S.Agüero írta:Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.
Ki mit választana?
Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.