Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sérült.Robcsyy írta:Könyörgöm, miert nem lehetett a kis főnököt kezdetni Gomes helyett...
2013Waleba10 írta:
a 7-0ás kiesés? az 4-5 éve volt szerintem.... mert szerintem itt megint lesz egy 7es, csak lehet hogy most 1 meccs alatt kapjuk
El Pistolero írta:Ki védte volna ki?! Most komolyan?vamosrobi írta:TER STEGEN...
Lejön Gomes juhú.
Komolyan kérdezem te mit nézel?Mutass már egy kapust aki ezt kiszedi.Inkább azt az öt marhát kéne előszedni akik végignézték.vamosrobi írta:TER STEGEN...
a 7-0ás kiesés? az 4-5 éve volt szerintem.... mert szerintem itt megint lesz egy 7es, csak lehet hogy most 1 meccs alatt kapjukNyiri81 írta:Az 3 éve volt csakWaleba10 írta:ilyet 5 éve a bayern ellen láttam.... hasonló, bár szerintem ez még annál is rosszabb..... 5 alatt vajon megússzúk ez itt a kérdés?gyalázat, vagy én nem tudom erre mit lehet mondani...
Ki védte volna ki?! Most komolyan?vamosrobi írta:TER STEGEN...
Az 3 éve volt csakWaleba10 írta:ilyet 5 éve a bayern ellen láttam.... hasonló, bár szerintem ez még annál is rosszabb..... 5 alatt vajon megússzúk ez itt a kérdés?gyalázat, vagy én nem tudom erre mit lehet mondani...