Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennyire gyenge félidőt még nem produkált a csapat Lucho irányítása alatt.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Nem mindegy ki az ellenfel. Az Atletico ellen ugyanez volt csak nekik nem jott be minden mint a PSGnek.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Úgy hogy az a Alaves nem PSGWaleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Lefociznak. Középpályánk megint nincs, keményen letámadnak, rohamoznak. Draxler szétszivatja Robiékat, de Di Maria és kp-ik is nagyon elemükben vannak.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?
Egyszerűen jobbak.Középpályán szetfutnak Messi és Suarez mintha ott se lenne.Egy szabadrúgás beakadt aztán lemattolták a védelmünk.Ennyi.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?
Ha a hülyeség fájna te már kómában lennél...vamosrobi írta:TER STEGENEN ELMEGY A MECCS HOL VAN CILLESSEN
Szerintem kiestunk.Bob_Marley írta:Na most már elengedhetetlen az idegenbeli gól.
Egyik gólról sem tehetett.Sőt nagyrészt neki köszönhető hogy még csak ennyi.Subinho írta:Ugyanaz, mint a tavalyi meccsen, csak most fordítva... Elég ciki lesz igy.
Egyszer szeretném látni, hogy TS normálisan rámozdul a labdára.
Egyik legjobbunk eddig.vamosrobi írta:TER STEGENEN ELMEGY A MECCS HOL VAN CILLESSEN
Emery befűzte az oktatófilmet Luchonak.Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?