Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy hogy az a Alaves nem PSGWaleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Lefociznak. Középpályánk megint nincs, keményen letámadnak, rohamoznak. Draxler szétszivatja Robiékat, de Di Maria és kp-ik is nagyon elemükben vannak.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?
Egyszerűen jobbak.Középpályán szetfutnak Messi és Suarez mintha ott se lenne.Egy szabadrúgás beakadt aztán lemattolták a védelmünk.Ennyi.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?
Ha a hülyeség fájna te már kómában lennél...vamosrobi írta:TER STEGENEN ELMEGY A MECCS HOL VAN CILLESSEN
Szerintem kiestunk.Bob_Marley írta:Na most már elengedhetetlen az idegenbeli gól.
Egyik gólról sem tehetett.Sőt nagyrészt neki köszönhető hogy még csak ennyi.Subinho írta:Ugyanaz, mint a tavalyi meccsen, csak most fordítva... Elég ciki lesz igy.
Egyszer szeretném látni, hogy TS normálisan rámozdul a labdára.
Egyik legjobbunk eddig.vamosrobi írta:TER STEGENEN ELMEGY A MECCS HOL VAN CILLESSEN
Emery befűzte az oktatófilmet Luchonak.Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?