Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
az biztos, hogy az atleti nem tudja játszani majd az idegenben jó az X vagy elég egy gólt rúgni a továbbjutáshoz játékát. biztos vagyok benne, hogy az első perctől kezdve azt fogják nyomatni mint az első meccs 2. félidejében. okosan meg kell őket kontrázgatni és akkor nem lehet baj.Bob_Marley írta:Otthon ezt elbukni művészet, keine panik. Két idegenbeli gól és győzelem után csak le kell hozni a "kötelező" 90 percet.
Hát szerintem ezt nem nagyon kell magyaráznom, de ha nem is garancia azért az esélyeink nagyobbak. Amugy meg Iniesta túlságosan is pihentetve van szerintem. Ha teljes értékű edzésmunkát végez már napok óta akkor a kezdőben a helye mert ha bohóckodunk akkor elbukjuk a kupát.zeli39 írta:Gondolod Pique,Busquets és Iniesta garancia a jó játékunkra ?Mind három játékos képes bűn gyenge játékra is .Imiesta jobb lenne ha nem játszana rá nagy szükség a BL meccseken vanNero. írta:Remélem Lucho nem óvatoskodik és egyből kezdeni fog Pique, Busquets és Iniesta is. Utoljára 10 éve nyert az Atletico nálunk, de Simeonéval bármire képesek.
Okosan rá kell készülni a kontrákra, be kell verni legalább 2 gólt és nem lehet baj. Ha innen nincs meg a kupa hatalmas blama.
gil manzanovinszentvega írta:Tudjuk ki lesz a csodás Spanyol Szövetség, még csodásabb akkreditált síprángatója a mai meccsre?
231es szektor 131 eur. Volt közelebb is, de az Bilbao meccs előtt volt időm körbejárni és ez az egyik legjobb szerintem. Pont szemben van a kispaddal, nincs nagyon lent emiatt pont jól belátni, de nincs is túl fent. Nekem simán oké. Szerintem a meccs napján még olcsóbb lehet, de mivel kupa és tele van a város turistával, nem mertem kockáztatni.Nero. írta:Mennyi egy zsuga? Csak kíváncsiságból.Nyiri81 írta:Ma esett le hogy az atletico meccs kedden lesz és csak szerdán utazom haza. Gyorsan vettem is jegyet. Sokkal jobb helyre. Legalább látom Suarezt is. Ha továbbjutunk (miért ne), akkor az egyik legjobb élmény lesz ez a pár nap
Mennyi egy zsuga? Csak kíváncsiságból.Nyiri81 írta:Ma esett le hogy az atletico meccs kedden lesz és csak szerdán utazom haza. Gyorsan vettem is jegyet. Sokkal jobb helyre. Legalább látom Suarezt is. Ha továbbjutunk (miért ne), akkor az egyik legjobb élmény lesz ez a pár nap
Sőt, Inire és Busira is jó esélyed lesz. Te mázlista..Nyiri81 írta:Ma esett le hogy az atletico meccs kedden lesz és csak szerdán utazom haza. Gyorsan vettem is jegyet. Sokkal jobb helyre. Legalább látom Suarezt is. Ha továbbjutunk (miért ne), akkor az egyik legjobb élmény lesz ez a pár nap
2:1-es idegenbeli győzelem óriási előny. Tréfáltak meg már minket és mikor kiejtettek pl a BL-ben idegenbeli gól kellett hozzá, de két gólt rúgni nem sűrűn szoktak a NC-ban nem csak ők mások se. Megpróbálják majd, de innen ezt művészet lenne nem abszolválni.BarcafanTomee írta:Az Atletico egyáltalán nem tartalékol a Leganes ellen, csak Carrasco van a padon és Torres kezdő. Remélem nyugodt visszavágó lesz majd kedden.
Persze, azt nem gondolom en sem, hogy egy az egyben a jatekosok feladtak a harcot a bajnoksagert. En is rosszul fogalmaztam valszeg, ugy akartam, hogy mivel nincs meg a folyamatossag a csapatban egyelore, igy nem hiszem hogy behuzzuk, es ezt gondolom a jatekosok is erzik, igy raalnak a kupara, meg BL, de ettol fuggetlenul biztos hogy a ligat nem adjak fel, csak amig 1et lepunk elore,s 2t hatra, addig meg bajok vannakNero. írta:Bár ez nem egy befektetés, de ha az elmúlt 10-12 évet nézzük akkor egyértelmű hogy Barcelona szurkolónak éri meg a leginkább lenni és nem csak a beteges mennyiségű trófeák miatt, hanem a mutatott játékra és a világklasszisainkra is büszkék lehettünk/lehetünk.
Nem hiszem hogy a bajnokságot feladtuk volna, sőt biztos hogy nem. Hétvégén megy a Real a Celtahoz imádkozni kell!
De ha idén bajnok lesz a Madrid, akkor az egy teljesen természetes jelenség. Aki folyamatosan csak veszít az elobb utóbb olyan motivált lesz, hogy beleszalad a győzelembe, aki meg állandóan nyer az elobb utóbb jól lakik és kiég és ez minden sportban így megy nem csak a fociban.
Azert eleg nagy luxus amit kaptunk a csapattol az elmult 10 evben, kupat kupara halmozni, es ezt meg meg is elni szurkolokent. Persze, ennek az a hatranya, hogy egy egy `kevesebb kupas` szezon utan, mar mindenhol panik hangulat, feszultseg keltes, meg LE tol a palyagondnokig mindenki elkuldese...Samper írta:Nehogy már a Király kupáért beáldozzák a bajnokságot! Hatalmas az értékkülönbség! Csak ezt a kupát nyerni: Barca szinten egyértelmű kudarc.
Kudarc vagy sem de jelenleg ez az egyetlen cím, amire komoly esélyünk van. A hétvégi Betis elleni teljesítmény után szerintem ez már eldőlt. Ha egy ilyen egyszerűbb meccset sem tudunk már sokadjára megnyerni, akkor nincs miről beszélni, botolhat a Real is, de mi többet pontot fogunk elszórni, mint ők. Alaves-Malaga-Betis. 7 pont ment el ezeken a meccseken, holott mindet simán hozni kellett volna és akkor szerintem túl nagy elvárást nem támasztottam az idei csapat felé. Ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor pont ennyi lesz a különbség és akkor arról nem szóltam, hogy az idei klasszikuson ha egy kicsivel jobban ott vagyunk fejben akkor 3 pontot tehettünk volna zsebre a Madrid kárára.Samper írta:Nehogy már a Király kupáért beáldozzák a bajnokságot! Hatalmas az értékkülönbség! Csak ezt a kupát nyerni: Barca szinten egyértelmű kudarc.
Na, most van időm. Részben egyetértek, mert szerintem is látszik ezenken a példákon is, hogy nem a kor határozza meg azt, hogy mennyire is lehet itt jól játszani, ezért tapasztalat címszóval felesleges csak idősebb embereket hozni. Láthatóan nem is azon elv alaján igazolt a klub nyáron, bár a minőség megint más kédés, de az már másik aspektus. De azért Umtiti és MAtS se zöldfülűként jöttek ide, mindkettő évek óta az első osztályban érlelődött előtte, volt már tapasztalatuk azért bőven. Szerintem most mi is ezt az utat próbáljuk a saját nevelésekkel bejáratni, Samper például simán visszajöhet szerintem majd, még akkor is, ha akár jövőre is megy kölcsönbe. Csak közbe akkor azért az igazolásoknál figyelni kellene azt is, hogy számolunk-e a kölcsönben levőkkel hosszútávon vagy nem, mert akkor ezek a Gomes féle igazolások +30 milliókért nagyon feleslegesek..Samper írta:Amióta megismertük Umtitit, megszűnt a Bartra siratás. Ter Stegen játéka miatt is alábbhagyott a Bravozás. Nem az a tanulság, hogy bátrabban kell fiatalokhoz nyúlni akár a saját utánpótlásunkból, akár máshonnan igazolva? És persze bátrabban kell elengedni nem meghatározó vagy megrekedt játékosokat - lehetőleg jó áron.
Ezzel egyetértek, én sose szerettem annyira Rakiticet, de az első éves teljesítménye ennél azért jobb volt bőven, még ha Alvesnek sokat is köszönhetett. Február van, Gomes még mindig keresi önmagát, Rakiticnek ilyenkorra már volt jópár olyan meccse, ahol nagyon odatette magát - sőt, már hullámvölgyön is túlvolt -, Gomes nagyon light az akkori horváthoz képest. Védekezésben lehet van olyan jó, de előre sajna nem.Stalkyard írta:Hát, azért az első éves Rakitic a triplázó csapat alappillére volt, és majdhogynem a legfontosabb láncszem az MSN után, megoldotta a jobboldali védekezést, ami Alves felfutásai miatt évek óta probléma volt, mellé lőtte azért az igencsak fontos gólokat is. Semmilyen szinten nem lehet Gomest ahhoz a Rakitichez mérni, de még a tavalyihoz sem.hajnesz írta: Nekem meg minden szempontból az első idényes Rakitic jut róla eszembe.
A játékhoz nem tesz hozzá sokat, viszont védekezésben nagyon megérezzük, ha a pályán van.
Az meg komoly, remélem megint ennyi meccsnek kell eltelnie, hogy újra olyan középpálya álljon ki. Az azt jelentené, hogy az utánpótlásból sikeresen beépül legalább 1 ember..BarcafanTomee írta:3187 nap után fordult elő először, hogy a kezdőben egyik KP se a La Masiáról került ki. Utoljára még a 2007/08 as szezonban volt ilyen, akkor még Rijkaard volt az edző és Edmilson-Yaya-Deco alkotta akkor a KP-t. 511 mérkőzés után pedig jött a Masche-Rakitic-Gomes trió. Azért Deco-ék szét aláznák őket, előre játékban mindenképp.
Az MSN-nől egyedül neki van minőségi cseréje senki másnak.Amúgy azzal se értek egyet hogy olyan nagyon javulna önmagához képest.A cselei be-be jönnek hátul ütközüget néha visszajár a labdáért de valahogy nem elég éles.Látszik ez abban is, hogy mindent kihagy.Nekünk a tavaly őszi Neymar kéne nagyon, de az a baj, hogy nincs egymás után 3 konstans jó meccse.Szerintem ő fejben nincs most ott egy huzamosabb ideje.Ami meg számomra hihetetlen, hogy erről a gyerekes vergődésről és felesleges kakaskodásról nem igaz, hogy nem tudják leszoktatni.Vakmacska írta:...