Tromort, nagyreszt egyet ertek veled, csupan egyetlen dolog ami megutotte a fulem...
Irtad, hogy atestunk a lo tuloldalara az igazolasokkal, nem tudom mar hogy fogalmaztal, de az volt a lenyeg, hogy tulgondoltuk a dolgot, amit anno nyaron en is igy gondoltam, mikor hallotam, hogy megint egy uj srac, meg megint, foleg olyanok, meg oda, ahova lehetett volna mast is, jobbat is, ha mar ennyire akartak, de nem is lett volna muszaj...
Na de, ha visszaemlekszem, tavaly ilyen tajt, meg tavasszal, nyaron sokan sirtak uj emberekert, legyen hosszu pad stbstb.... Megkaptak, most meg mindenki kuldi oket melegebb eghajlatra, max 1,2 kivetellel
Szerintem sem kellett volna ennyi ember, foleg ennyi toltelek, de ha mar megvettek akkor kell nyomatni oket, ha tetszik ha nem, max amit te is irtal, vagy LE ramegy arra, hogy mostantol a full csapat, es lesz ami lesz, vagy csinalja ezt igy tovabb, megint csak lesz ami lesz felfogassal, mert igy is ugy is leeshetnek kupak, akar makbol, vagy megerdemelten. Az, hogy ramegye erre a szezon, emiatt a rotacio miatt, az majd kesobb derul ki, meg csak Januar van, het alatt valtozhat a vilag. Ugyan ugy mint 3,4 hettel ezelott mar sokan LE istenket tiszteltek, most meg gyulolik...
Remelem, megkapja a stab az egyensulyt, de teny, hogy folosleges volt szerintem is ennyi embert ide hozni, akik jo kozepszerek, vagy jo kis jatekosok, csak nem pont ide, a Barca fociba.