Élő közvetítések
Lajos a passzkirály
Csak sárga?!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Srác nem kap semmit amiért visszarántotta Lajost, csak Lajos aki könyökölt egy kisebbet?
Jók vagyunk, senki sem lóg ki. Nem adunk ki mindent magunkból, mégis vezetünk, ez tetszik. Denis ma is jól játszik, nagyon örülök a góljának, de a druszája sem rossz ma.
A következő félidőben a lényeg, hogy lehetőleg ne sérüljön le senki, nagyon nem lenne ilyenre szükség. Ezen kívül pedig biztosítsuk be a továbbjutást.
Visca El BARCA!!!

A következő félidőben a lényeg, hogy lehetőleg ne sérüljön le senki, nagyon nem lenne ilyenre szükség. Ezen kívül pedig biztosítsuk be a továbbjutást.
Visca El BARCA!!!

Köszönöm!MessiNeymarSuarez írta:Sport365.live-on szokott lenni magyar isAlexandro írta:Hajrá Barca!![]()
Tud valaki nézhető magyar streamet dobni?

Ez a felforgatott középpálya is tetszik. Érdekes látni, ahogy Mascherano szűr és Messi inkább hátravontan osztogató szerepkörben jeleskedik.
Denis góljának azért is örülök, mert jól mutatja, hogy onnan nem passzolni kell ahogy a "nagy" Suarez tette (a kapusnak) hanem lőni.
úgy látom, középen megy a bruszt ezerrel, de onnan mi sem nagyon jutunk tiszta labdákhoz előre.
attól függ mikorra fáradnak el, hogy javuljunk elől és jöhet még egy két gól....( persze kapni nem kéne!)
úgy látom, középen megy a bruszt ezerrel, de onnan mi sem nagyon jutunk tiszta labdákhoz előre.
attól függ mikorra fáradnak el, hogy javuljunk elől és jöhet még egy két gól....( persze kapni nem kéne!)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Áhh, minket azért kizárnánakoptimus írta:remélem az utolsó 25 percre jön Matyiő és megmutatjaMQuCsabi írta:Én mg NEy sárgáját nem értem. Erre hogyan kellett volna reagálni?

Pedig ma egész jól játszik...MQuCsabi írta:Jöjjön csak Vidalinho. SR meg pihenhet
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ott amugy Neymar elotte nem volt szabalytalan? A labdat elrugta mar Vela, o meg utana is teljes sebesseggel nekiment. Vagy nem jol lattam? Azt nem lassitottak egyszer se.
remélem az utolsó 25 percre jön Matyiő és megmutatjaMQuCsabi írta:Én mg NEy sárgáját nem értem. Erre hogyan kellett volna reagálni?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Alba is kapott melléMQuCsabi írta:Én mg NEy sárgáját nem értem. Erre hogyan kellett volna reagálni?

-
- Entrenador del Barça
Vela törlesztése alapból lapos, és Neymar reakciójára pont úgy reagált, mint Neymar a szabálytalanságra. Baromi korrekt az 1-1 sárgaMQuCsabi írta:Én mg NEy sárgáját nem értem. Erre hogyan kellett volna reagálni?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Adom. Denissel jól el lennének megint a jobboson..MQuCsabi írta:Jöjjön csak Vidalinho. SR meg pihenhet

Alba...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Pique elintezi Vidal jatszatasat.. 
Denisnek meg orulok nagyon, de ezeket a "ki nem kenyszeritett hibakat" hanyagolhatna mar, neha olyan sima passzokat ad tok homalyba, hogy nem is ertem..

Denisnek meg orulok nagyon, de ezeket a "ki nem kenyszeritett hibakat" hanyagolhatna mar, neha olyan sima passzokat ad tok homalyba, hogy nem is ertem..

Lajos azzal a laza bokapasszal
-
- Director del Fútbol
Denis igencsak átvette Rafinha szerepét a gólszerzést illetően

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szép akció volt, Lajos milyen lehelletfinoman pöckölte oda neki...

DENISSSSSSSSSSSSS!!!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Cilessennek helyén van az önbizalma...
Masche egész sok labdát szerez
SZERK: OTT a Denis góóóól!

Masche egész sok labdát szerez
SZERK: OTT a Denis góóóól!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.01.26. 21:32:41-kor.
Neymar szélvészgyors
engem is érdekelne!Alexandro írta:Hajrá Barca!![]()

köszi
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Sport365.live-on szokott lenni magyar isAlexandro írta:Hajrá Barca!![]()
Hát akkor hajrá

SZERK: Ennek a tohonyának ez nem volt sárga, mikor még utána is rúgott...
Amúgy az ilyen csapatok ellen lenne nagyon jó Vidal sebessége.