A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

ez a 2 kupa meccs nem nagy veszteség, a többin meg úgysem játszana. még a b-ben is legtöbbször nehezebb feladata van mint a kupa ezen fordulójában lennepalesz77 írta:Csak a kupa szerintem, a bajnokin most majdnem beallt, a keretben is volt mar parszor. Az mar eleg lenne az eltiltashoz szerintem. BL-ben szinten palyara lepett, gondolom csak ide nem sikerult valamiert..
Én totál azt hittem, hogy sérült. Mondjuk annyira jellemzőek az ilyen dolgok.palesz77 írta:Marlon nem azért nem játszik, mert sérült, hanem:
The club did not successfully register Marlon before the deadline on 31 August, making him ineligible [@gerardromero]
Ez csak a kupára vonatkozik? vagy a bajnokságra is?palesz77 írta:Marlon nem azért nem játszik, mert sérült, hanem:
The club did not successfully register Marlon before the deadline on 31 August, making him ineligible [@gerardromero]

Nagyon kár, hogy Marlon és Tarín is sérült. Mondjuk Martinez sokkal biztosabb pont, mint Lopez, nem is igazán értem, hogy miért ő jött fel. Még a B-be sem tudja igazán beverekedni magát. Arról nem is beszélve, hogy kh helyettes sem igazán van.randomguy írta:Az utazó keret:
Cillessen, Masip, Denis Suarez, Arda, Rafinha, Paco Alcacer, Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Alena, Carbonell, Nili, Borja Lopez, Cardona
Megengeded tes?Samper írta:Felőlem, szerdán játszhatna a teljes B csapat is.
Digisport 2bujna írta:A Herkules elleni kupameccset melyik csatorna adja?
Én is így emlékszem, még jó, hogy idegenben kezdünk.Nero. írta:Egyszer elvertek minket a Camp Nouban 2-0ra nem?Bob_Marley írta:Na akkor Hercules. Remélhetőleg nem valami görög dráma lesz a végén. Idegenben kell egy jó eredmény és a tiniknek egy kis rutin.

Egyszer elvertek minket a Camp Nouban 2-0ra nem?Bob_Marley írta:Na akkor Hercules. Remélhetőleg nem valami görög dráma lesz a végén. Idegenben kell egy jó eredmény és a tiniknek egy kis rutin.