Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

-Be kell lőni Luisnak a Ziccereket.Barca333 írta:Szerintem a 3 ponthoz a következőkre van ma este szükség:
-A beugró játékosok ne illetődjenek meg, mint Manchesterben (Digne, S.Roberto, Gomes)
-Busi jó játéka, avagy a középpálya ne legyen átjáróház
-Hasonló mentalitás mint a tavalyi kupadöntőn
Busi és Messi ha jól játszik, no problem.Barca333 írta:Szerintem a 3 ponthoz a következőkre van ma este szükség:
-A beugró játékosok ne illetődjenek meg, mint Manchesterben (Digne, S.Roberto, Gomes)
-Busi jó játéka, avagy a középpálya ne legyen átjáróház
-Hasonló mentalitás mint a tavalyi kupadöntőn
Arda jobb oldalon gyenge és nem érti meg a játékot se Messivel, se SR-val.barca0417 írta:Nekem adná magát, hogy Iniesta hiányában a 4-2-3-1-el próbálkozzunk. Mert Ardának így tudnánk legjobban hasznát venni, nem Ini helyén 1-az 1 ben. Rakitic vissza menne Busi mellé szűrni, Messi bemenne Suárez mögé, segítene labdát tartani a középpályán is és adná a jó labdákat előre. A bal oldalon Neymar, a jobbon meg Arda rohamozna.
Ebbe a rendszerbe beállhat Rafinha is Arda helyett, és Gomes is Rakititc vagy Busi helyett ha változtatni kell. Denisnek nem feküdne ez annyira egyedül.

tudom mik a mai foci követelményei, ami a fizikai képességeket illeti. jó párszor le is írtam itt elsősorban néhány játékosunk hiányosságai kapcsán (futógyorsaság, fordulékonyság,állóképesség) ez tehát nem talált....Nero. írta:Azt írtad a meccs után hogy a sportigazgató helyében kiosztanal egy pár milliós büntetést a csapatnak. Az a forgatókönyv meg nem fordult meg a fejedben barátom, hogy a mai foci mar nem csak a szép cselekrol szól, hanem kőkemény fizikai sport ahol rengeteget számít az erőnlet nem csak egy meccsen hanem egy egész szezonon át, es tudatosan volt visszafogva a csapat?mess2009 írta: nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....
most majd magamba szállok és rádöbbenek, hogy ez a néhányszor néhány sor milyen súlyos hiányosságomra (is) rámutat...
Azt írtad a meccs után hogy a sportigazgató helyében kiosztanal egy pár milliós büntetést a csapatnak. Az a forgatókönyv meg nem fordult meg a fejedben barátom, hogy a mai foci mar nem csak a szép cselekrol szól, hanem kőkemény fizikai sport ahol rengeteget számít az erőnlet nem csak egy meccsen hanem egy egész szezonon át, es tudatosan volt visszafogva a csapat?mess2009 írta: nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....
most majd magamba szállok és rádöbbenek, hogy ez a néhányszor néhány sor milyen súlyos hiányosságomra (is) rámutat...
Fociba nincs ha nyilvan, ezert is irtam en is, hogy nem akarom az erdemeit elvenni. De a jatekunk attol meg azert is olyan amilyen, mert o se tud erdemben hozzatenni egyelore nagyon a tamadasokhoz, legalabbis semmivel sem kiegyensulyozottabban mint Denis. A goljai - es meg a vedekezese is szerintem - elorebb helyezik a csapaton beluli rangsorban, de ezen a poszton nem elsosorban ebben kene tundokolnie ahhoz, hogy megint normalis jatekrol beszelhessunk. Ini a legjobb pelda, sose volt egy nagy golvago, a hianya megis kegyetlenul erzodik. Nyilvan a jo jatek is relativ, kinek mi, a celorientaltabbak lehet kiegyeznenek azzal, ha Rafinha 1-0-as goljaival nyernenk vegig a szezont, de en speciel kiegyeznek a kevesebb gollal tole, ha cserebe mezonybe jobban fel tudna noni a feladathoz. Errol szolt Kash hsz-e is ha jol ertettem.visca el barca írta: de rúgott. és DS-sel ellentétben ő idén már azért a góljainak köszönhetően egy pár pontot összekapart.
nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....Nero. írta:Az a baj hogy fogalmad sincsen hogy működik az élsport, innentől kezdve kár vitatkoznunk.mess2009 írta:"..semmi gond nem volt a tegnapival..." az már igencsak az igénytelenség határa... nálam.
de rúgott. és DS-sel ellentétben ő idén már azért a góljainak köszönhetően egy pár pontot összekapart.Kash írta:ha Rafi nem rúg gólt, ugyanúgy elő lett volna szedve ő is.