Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Folyamatosan játékban van, folyamatosan bemozog üresbe, elviszi az embert, nem egy labdát szerzett már a 16-os környékén, pontosan játssza meg, szerintem az ég világon semmi gond nincs vele. Látványos kiugratása nem volt, de amúgy hibátlan. Nem értem miért lenne ő az utolsó, de ettől szép a foci, mindenki máshogy látja.visca el barca írta:én egyelőre annyit látok tőle, hogy megkapja, majd lepasszolja a hozzá legközelebb állónak. gyanítom hogy ha mindenki egészséges lesz a kp-n, ő lesz oda a legutolsó ember.
Egy pillanatot külön kiemelnék vele kapcsolatban gyakorlatilag 3v2 támadott a betis, Pique és Umtiti volt hátul Pique kihúzodott a labdás emberre, Umtiti középen volt túl oldalt meg jött a másik Betis-es játékos jött az ívelés Umtiti utolsó emberként levette és lőtte előre. Nagyon stabil középen, örülök, hogy őt hoztuk.wild írta:Nem akarom elkiabálni, de Umtiti lehet az, akire Puyol óta vártunk!
Pedig az első gólnál jól érezte hogy érkezik mögötte Alba, és jól lehúzta a fejét.visca el barca írta:én egyelőre annyit látok tőle, hogy megkapja, majd lepasszolja a hozzá legközelebb állónak. gyanítom hogy ha mindenki egészséges lesz a kp-n, ő lesz oda a legutolsó ember.palesz77 írta:Denis a legjobb a kozeppalyan szerintem
én egyelőre annyit látok tőle, hogy megkapja, majd lepasszolja a hozzá legközelebb állónak. gyanítom hogy ha mindenki egészséges lesz a kp-n, ő lesz oda a legutolsó ember.palesz77 írta:Denis a legjobb a kozeppalyan szerintem

sokkal jobban, mint Alves.BFC írta:Nagyon érzi ezeket SR, Lajos gól

Vakmacska írta:Lajost előbb ugyanígy lökték fel, azt nem fújta le.
na és megy mindenfele már a fetrengés, egyszerre kettő betis játékos is lent marad.
nekik persze mindent lefúj, még azt is, ha csúnyán néznek rájuk.
ők eddig meg még egy szabálytalanságnál tartanak.

Épp akartam írni polgárpukkasztani, hogy kezdhetjük feljegyezni hány tizit nem adnak meg...Vakmacska írta: Jah, tényleg, bocsi!![]()
Mondjuk én nem tartok attól, hogy ne győznénk. Kaptak ajándékba egy gólt a bírótól, de jobbak vagyunk.
És kezdődik...
Húzhatjuk be az első strigulát a meg nem adott tizik sorába.