Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Márhogy?csababarca írta: Mondjuk ez a gól is, nem értettem Bravot.
Azt te is tudod hogy egy spanyol bírónál ha észnél vagy nem biztos hogy elég.Arda meg szerintem sr gáz.recrea írta:Ardanak az az egy szabálytalansága van, nem tudom mit nyűgtök rajta.
Suarez meg legyen észnél, nem bonyolult az sem.
Néha nagyon hülye cserék vannak nála.Suarezt már reg le kellett volna hozni.Nem értem mit kockáztat.mahitoo írta:Jogos meglátás.csababarca írta:Nem tetszik hogy Lajos még a pályán van. Teljesen felesleges kockáztatni...
És Ardát is le kéne kapni, egy ilyen kaotikus meccsen nem hiányzik az emberhátrány. Erre Piqué le.
Szerintem is jogos, a kapus először Neymarhoz ért.mess2009 írta:a sárgák úgy jöttek ki, hogy mivel végigverték már a "nagyokat" ez is jár nekik. aztán mivel nem úgy néz ki, bevadultak.
ok. kétes ítéletek ide oda, de: a tizenegyes nálam jogos.
nézzük a jókat: Mascherano mindenekelőtt, aztán Neymar. Messi kissé passzívabbnak tűnik, Suareznek néhány jó passza volt Busi és Rakéta jó a török nagyon alibizik, Pique ok. SR. -t néhányszor átverték, Alba viszont továbbra is nagyon gyenge. ezuttal fent sem csinált semmi emlékezeteset, hátul pedig vagy lekésik, vagy átmennek rajta.
a második legfontosabb feladata, megúszni sérülések nélkül ( a gólok nélkül után!)
Jogos meglátás.csababarca írta:Nem tetszik hogy Lajos még a pályán van. Teljesen felesleges kockáztatni...
Közben leesett. KP-ra kellene akkor feltenni, oda meg jöhet Vidal, vagy aki a padon van.Alfa írta:SR kezdőként jatszikCsacsMate írta:SR, Bartra, Munir be. Minél előbb.. A többivel egyetértek
.
MI játékosunk, nem tudom miért beszélnek rengetegen így róla, és miért van róla ilyen véleményük...eimenis1212 írta:
legalább lesz min csámcsogni az anti-neymaros "barcasoknak". A Neymar topikban elég komolyan tolják h mekkora nagyképű. Ha már a játékába, a gólok számába, az assistokba, a futómennyiségbe nem lehet belekötni, valamin csámcsogni kell... Ezen a tizin lehet majd megint rugózni h mekkora nagyképű...
van aki nem vette észre.... Mondjuk nem véletlen. Akkor hogy is van ez az Alves helyettesítés? Én ma is árgus szemekkel figyelem SR-t. Nagyjából semmi pluszt nem ad támadásba, védekezésbe meg .... (persze lehet h ilyenkor alba játszik feljebb és SR-nek meg van mondva h kevesebbet menjen fel, de én továbbra is azt mondom jobbhátvédben százszor inkább Alves mint SR)Alfa írta:SR kezdőként jatszikCsacsMate írta:SR, Bartra, Munir be. Minél előbb.. A többivel egyetértek
.