Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Getafe ellen 0-2-re, ez az egyedüli olyan idegenbeli győzelem amikor sárga mezben játszottunk ha jól tudom.Nero. írta:Ebben a mezben nyetünk már idén?
és kit hozzon be? bartrát?Tobias88 írta:Utoljára a Bilbao ellen játszottunk így. Akkor a 2 nap pihenő miatt volt, most a hátvédsor miatt. Ha a félidőben nem hozza le Vermaelen-t és Adriano-t LE, akkor egy tényleg csak Messiék miatt nyerünk kupákat és nem az edző miatt. Egészen elképesztő, hogy már 20.-30. perc környékén nem cserélt, mikor lehetett látni mi megy hátul
Ezt én sem értettem, hogy miért nem őt.De igen, az ilyeneket kell eröltetni, minnél gyorsabban.palesz77 írta:Messi miert nem Suarezt inditotta?? Nem volt rossz igy se az akcio, de ezt meg akkor sem ertenem, ha bement volna. Ezekbe bizhatunk amugy, mert kidolgozott tamadasunk meg nem volt szerintem..
http://www.sport365.live/en/main" target="_blankmatteo írta:valaki egy streamet kérlek!!!
Serdülőben tanítják kb, középre vaktában....nzxtpo írta:Néha nem lenne szégyen kirúgni taccsra, jobb lett volna mint középre, de utólag okos vagyok én is.recrea írta:Ennyi vakot hátul, Masch megint vaktában előre ellenfélhez, mint az óvodában.
palesz77 írta:Lehet en lattam rosszul, de nem hosszan kapott egy labdat amit epp nem ert el, es ezert loptak el elole?csababarca írta:Szép volt Busi,indítsd le őket![]()
Bravo meg csatlakozik a paradehoz..