Messias2 írta:Na, akkor áthozom én is a mondandómat, ne a Leo topikját szemeteljem:
Én is adom a szerkezeti váltást, csak akkor valóban be kéne gyakorolni, mert különben gázos. Nálam egy 4-2-2-1-1 lenne a felállás:
-------------Suarez--------------
----------Neymar----------------
-----Ini-------------------SR------
-----------Busi-----Masch-----
Alba-Verma-Pique-Alves
Valahogy így nézne ki. Persze ez a gyakorlatban nem lenne ilyen kötött, Neymar visszalépkedne a KP-ra, illetve Ini és SR csatlakoznának a támadásokhoz. A Busi-Masch páros pedig szűrne, ami a Real kontráit ismerve nagyon fontos lenne. Viszont a szélső védőinknek nem szabadna olyan sokat felfutni, mivel SR illetve Ini sem tudna visszazárni annyit.
Amúgy valszeg Lucho nem vátoztat a felálláson, ahogy írtátok is elég konzervatív edző.
Mascheranót én semmiképpen sem játszatnám a középpályán, bár igazából Roberto is necces, mert eddig csak szenvedett a középpályán olyan csapatok ellen, akik letámadtak minket, és nem álltak vissza védekezni a saját térfelükre. Fogalmam sincs, hogy a Real milyen taktikát fog választani. Messi hiánya indokolna egy igencsak támadó felfogást a részükről, mert ebben a szituációban a kezdőcsapatuk (ha addigra felépül nagyjából mindenki) és a kispadjuk is erősebb a miénknél, viszont Benítezt nem olyan edzőként ismerjük, aki eszetlenül nekiront az ellenfélnek.
Nem hinném, hogy Lucho bevállalja Munir vagy Sandro kezdetését, így egy ilyet el tudok képzelni (és talán nem is lenne annyira rossz):
Alves - Piqué - Vermaelen/Mascherano - Alba
Busquets
Roberto Rakitic Iniesta
Suárez Neymar
A Getafe elleni bajnoki vége felé játszottunk egy ideig valahogy így.