2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg általában úgy vok'ezzel,(ha a B. vesztésre áll)hogy még jobban odakoncentrálok,és gyakorlom az telepátiát,próbálom őket(és magamat) még jobban spanolni,iszok még egy sörtRivaldinho írta:...
1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t,
Ezt azért bővebben is kifejthetnéd...A lekezelő stílus az volt, amit Chris Mason Taylor 4-0-ás győzelme után, és előtt művelt...Rivaldinho írta:nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa...
Sztem nem lekezelőRivaldinho írta:nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa... bár a végén sportszerű volt, casj azér tv-n NEKEM így látszik
Számomra mindkettő szimpatikus! De én Phil-nek szorítottam,elképesztő nagy játékos...de ahogy Sly is mondta,vannak ígéretes fiatal tehetségek,akik már többek is talán annál...jó éveknek nézünk elébe...Rivaldinho írta:áá, óriási volt... de télleg ennyi Darts-fan van itt![]()
![]()
![]()
bazz mik ki nem derülnek, látjátok mire jó a fórum...
1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t, 3-0náál most is így volt, mire visszakapcsoltam az 4-5volt, na mondom még nem lefutott a meccs, megnéztem... és a végén örültemszimpi gyerek ez a Barneveld, nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa... bár a végén sportszerű volt, casj azér tv-n NEKEM így látszik
Nem a legutolsó,mindent eldöntő legre értettem,hanem úgy az egész meccs során legalább 4-5 fontos bullt hagyott ki,de pontos számot nem tudok mondani,mindenesetre erre felfigyeltem.Game90 írta:Sztem a meccs nem a bull-okon dőlt elJó lehet, hogy csak a legutolsó legben, amikor eldöntötték, hogy ki kezdjen. Taylor nem tudom miért, nagyon visszaesett
És így Barneveld felzárkózott, majd fordított
![]()
Akit érdekel a ,,dartsos'' zenehttp://rapidshare.com/files/9916346/Pla ... n.mp3.html