Formula 1
olyasmi mint Ivanisevic volt a hajdukkal

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én utálom schumit, de úgy tudom elég jól focizik
Igazoljuk le 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador del Barça
LG írta:Nekem is nagyon tetxett, ugylátxik a joemberek a Barcát szeretik.Mardel írta:Nagyon Jó!!Ahogy a nap képéből látom kedvenc F1-es pilótámnak is van érzéke a focihoz..tudja kinek kell szurkolni!!!Lehet,hogy év végén átigazol??!!
Kedvenc pilótám a kedvenc csapatommal. Már csak a bl-kell.( meg hogy sikerüljön minden vizsgám).
Nekem is nagyon tetxett, ugylátxik a joemberek a Barcát szeretik.Mardel írta:Nagyon Jó!!Ahogy a nap képéből látom kedvenc F1-es pilótámnak is van érzéke a focihoz..tudja kinek kell szurkolni!!!Lehet,hogy év végén átigazol??!!
- Mardel
- Jugador d'estrella
FOrza SChumacher!!!
A mester ismét bevitt egy találatot,a disznó rönyónak!
A kocsi lassan méltó ellenfele a francia riválisnak,és mint tudjuk a vezetőnek pedig nincs ellenfele!
Na jó befejezem!!Így tovább az év további részében!!Ja és Go Kimi..még több izgalom legyen!!!
FOrza SCuderia!!!

FOrza SCuderia!!!

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
hihetetlen mit csinál a honda versenyeken sorozatos csalódás
a meki szerintem eltaktikázta magát a sok üzemanyaggal mer meg volt a tempo a könnyű kocsival
sumi meg hát nem hibázott nem adott lehetőséget senkinek
naggyon nagy nap ez ; ))
a meki szerintem eltaktikázta magát a sok üzemanyaggal mer meg volt a tempo a könnyű kocsival
sumi meg hát nem hibázott nem adott lehetőséget senkinek
naggyon nagy nap ez ; ))
Zinedine Zidane
Buttonra nagyon rájár a rúd...csak a szerencsének köszönheti az életét

-
- Entrenador del Barça
barcafan írta:hogy mondoddoki írta:Most meg a szegény Schumit fogja meg mindjárt alonso.Autóprobléma megintt.......![]()
Elhamarkodottan írtam!

Remélem ez nem csak felvillanás volt a Ferraritól!
óóóóóó more Schumi nyert :'(
-
- Llegenda del Barça
Fry azt is elárulta, Button talán át tudott volna menni a célvonalon, azonban úgy döntöttek, félreállítják, hogy a San Marinoi Nagydíjon ne kapjon büntetést a motorcsere miatt.Rapika írta:Én is Buttonon akadtam ki...(na meg Schumin)
Kicsit elvette volna a gázról a pedált,fél körrel a vége előtt,elmegy neki Fisicó,de bemegy mögötte...

aggasztó a Renault fölénye...valamit kéne tennie a többi csapatnak, vagy unalmas lesz a szezon..
Button szerencsétlen meg... no comment
Button szerencsétlen meg... no comment
Azért durván megmutatkozik már mos Button és Barichello kozott a kulombség, láxik h Barichelo csak simán kozepesen jo versenyzo, Button viszont zseni. En Schumi után ot tartom a legjobbnak, tobbre becsulom mint Alonsot vagy Raikonent.