USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
daffy
Madridista

2011.12.22. 19:36:30

kanty írta:
MessiFan írta: Ők kik játszanak az első fordulóban?
GSW.
Lakers-Bulls, Knicks-Celtics, Heat-Dallas, Orlando-Thunder. Ezek lesznek vasárnap.
Nem rossz így kezdésnek. :P
és mik a tippek a meccsekre?
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.22. 19:10:38

MessiFan írta: Ők kik játszanak az első fordulóban?
GSW.
Lakers-Bulls, Knicks-Celtics, Heat-Dallas, Orlando-Thunder. Ezek lesznek vasárnap.
Nem rossz így kezdésnek. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.22. 19:09:18

http://www.nba.com/gameline/clippers/
GSW idegenben 26-a hajnali fél 5 :lol:

Mint írtam múltkor látványosak az biztos, meglátjuk ez mennyit érhet egy Po-ban ahol ütés, verekedés van minden labdáért!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.22. 18:25:51

Tyűű Griffin és DeAndre nagyon jó párost alkotnak. CP3 annyi alley-oop-ot csinál velük amennyit csak akar, Griffin ügyes, Jordan meg lecsap mindenkit. Minden meccsüket meg fogom nézni mert öröm őket látni. Ha Deandre így folytatja nagy kedvencem lesz :D
Ők kik játszanak az első fordulóban?
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.22. 16:34:26

neobarca írta:Apropó! Sprewellel mi lett? Tudja valaki? Nagy kedvenc volt...
Semmi nem lett vele. Ego magas volt, aztán nem fogadta el a Wolves ajánlatát, mert hogy neki rongyos pár millió évente nem elég, mivel családja van, gyerekei, akiket etetni kell... :D

Egyébként meg azóta már el is tiltották a gyerekeitől, meg valami olyasmit olvastam, hogy a yachtját elsüllyesztette vagy valami ilyesmi :D

Szóval balhézik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.22. 16:33:23

Én nem láttam a NYK meccsét, de ha azt írod neobarca, hogy D'Antoni védekezést gyakoroltat fiaival (nehezen hiszem :lol:) akkor ok!
Örök igazság minden sportban, hogy bajnokságot védelemmel lehet nyerni!Tavaly a PO-ban ellenünk jól ment a Knicksnek a védekezés (pedig mi voltunk a leghatékonyabb csapat, ez Rivers féle C'sre jellemző, addig megy a figura míg nincs open)!Jól megzavartak minket azzal, hogy Rondora csak nagyon mélyen léptek ki!Aztán a 2ik meccsen már kapcsoltunk és ment a push, minden pattanó után azonnali lerohanás (és Rondot nehéz megfogni), ami persze ilyen átlagéletkorú csapattal nem megy egész meccsen, de végig vezettünk (KG viszont kellett a végén), s onnan a már megszokott D'Antoni féle 8 mp-s támadásvezetés és próbáljunk több pontot dobni!Anthonyt a védekezésből kivehetjük ő mondhatni abszolút 0, Baron Davis se szeret védekezni, Amare egy jó közepes, s Chandler aki jó!Van esélye persze a Knicksnek is a bajnoki címre, de Keleten a Miami, Chicagon átmenni (s remélem rajtunk is) nagyon nehéz feladat!

Messifan, Green kiesése óriási veszteség, ő volt tavaly Rondon kívül az egyetlen aki atletikusabb a többieknél (idén Bass ezért is jó, mert "energiát" ad), többet vártam tőle mert az OKC-ben nagyon ott volt, de látszódott rajta főleg az elején, hogy megszeppent s nem ment úgy a játék, de POra már nagyon szép dolgokat csinált, s idénre nagyon kellett volna, sajnálatos ez az érbetegség nála!
Nehéz szezonunk lesz a sűrűség a keret miatt, de Kalap tökéletesen leírta ha mindent megtesznek a fiúk, s úgy küzdneke ahogy szoktak akkor büszkék lehetünk rájuk!Ahogy tavaly is a Miami ellen Rondo félkarral győzelemre vezetett minket, s még 3-1es állásnál idegenben is végig vezettünk de nem jött össze kiestünk, de a maximumot sőt többet is kiadott pár emberrel, s emelt fővel estünk ki!
Idén nem mi vagyunk a nagy esélyesek, de minden csapat tudja a Bostont nagyon kemény lesz kiejteni, s bízhatunk a csapatban, mert egység terén abszolút elsők vagyunk, csak azok a fránya már 10-15 éve NBA-ben koptatott lábak fáradnak el a végére!

szerk: de a Knicks ellenünk bizonyíthat, hogy tud védekezni :lol: 25én magyar idő szerint 6kor!
Aztán 27én meg megyünk Miamiba (jó lenne rutinból egy 2:0al nyitni :lol:)
Közvetítések vasánap az áldás nap, akkor vannak Eu-i időhöz igazított kezdések, 21 óra környékén!
Plusz nagyobb ünnepekkor!De a többi nap éjszakázás, de legalább keleti csapatnak szurkolsz neobarca és azok általában 1kor kezdődnek, a nyugati meccsek meg fél5kor hajnalban magyar idő szerint!Valaki nézi élőben a Lakers meccset, s be se ér 8ra dolgozni :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.12.22. 16:43:53-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 20:05:53

Apropó! Sprewellel mi lett? Tudja valaki? Nagy kedvenc volt...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.21. 15:34:44

Scooby Bent Bwoy írta:Elég jól szerepeltek az újoncok megint. Fredette a Kingsben elég ponterős, igaz a tavalyi egyetemi pontkirálytól ez elvárható. Faried a Nuggetsben nyomta jól, ő meg lepattanóban volt első az egyetemen.

Remélem ez a szezon is lesz legalább megközelítőleg annyira emlékezetes, mint az ezelőtti lockout utáni. Igaz akkor többet "éheztettek" minket és akkor már nagyon vártam a kezdetet. Ami szembetűnő volt abban a szezonban, hogy rendkívül pontszegény meccseket játszottak, mindössze 3 csapat tudott 95 fölött dobni átlagban, de ennek ellenére az egyik kedvencem . Bemutatkozhatott az első játékos hazánkból, ráadásul Kornél remekül játszott újoncként, Iverson először lett pontkirály és a Knicks a K 8. helyről játszott döntőt. Duncan már második szezonjában bajnok lett, igaz nagyon erős kerettel rendelkeztek és a sérülések is elkerülték őket, ami azért ritka volt. Jah és a Bulls nagy korszaka akkor zárult le.
Azt a szezont néztem először :D Az akkori Knicks nagyon tetszett, főleg Sprewell. De az Ikertornyoknak nem volt ellenfelük...
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.12.21. 15:30:36

Elég jól szerepeltek az újoncok megint. Fredette a Kingsben elég ponterős, igaz a tavalyi egyetemi pontkirálytól ez elvárható. Faried a Nuggetsben nyomta jól, ő meg lepattanóban volt első az egyetemen.

Remélem ez a szezon is lesz legalább megközelítőleg annyira emlékezetes, mint az ezelőtti lockout utáni. Igaz akkor többet "éheztettek" minket és akkor már nagyon vártam a kezdetet. Ami szembetűnő volt abban a szezonban, hogy rendkívül pontszegény meccseket játszottak, mindössze 3 csapat tudott 95 fölött dobni átlagban, de ennek ellenére az egyik kedvencem . Bemutatkozhatott az első játékos hazánkból, ráadásul Kornél remekül játszott újoncként, Iverson először lett pontkirály és a Knicks a K 8. helyről játszott döntőt. Duncan már második szezonjában bajnok lett, igaz nagyon erős kerettel rendelkeztek és a sérülések is elkerülték őket, ami azért ritka volt. Jah és a Bulls nagy korszaka akkor zárult le.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.12.21. 14:35:23

MessiFan írta:Bob, azért ne feledd el hogy Green kiesett és ezzel egy nagyszerű játékost veszítettünk el erre a szezonra, ráadásul új szerződéssel.
Én nem tartom olyan fantasztikusnak a padunkat, de tényleg jobb több nagycsapaténál.
Daniels perfect erősítés, sajnos Delontet elengedték, ami nagyon nagy baromság volt és Doolingot sokkal gyengébbnek tatom. Aztán ott van Bass aki egy kincs, mivel Rondo tömni fogja labdákkal, és ha hozzászokik akkor aprítani fog. Aztán JJJ aki jól dob de a palánk alá nem merészkedik.
Stiemsma-t eddig jó ötlet volt felhozni Wilcox is rendben van.
Neked mi a véleményed az újakról?

Még Green nélkül is jobban állnánk ha segédmunkás West csücsülne a padon és nem Dooling.. Juck..
A legutóbbi hsz-ben Bob az edzőre gondolt a pad alatt, ami valóban nálunk a legjobb az összes erős csapat közül. Szerintem kár spekulálni, a felsorolt csapatok akármelyike ( még egy Clippers is) képes lehet a bajnoki címre. Ilyen sűrű szezonnál nüanszokon, akaraton, edzői képességeken és kicsit a szerencsén is múlik a dolog. A Boston kerete még mindig borzasztó erős, ha formában vagyunk és épek a fiúk, akkor nem törvényszerű a Miami vagy Chicago elleni kiesés. Sőt! Én nagyíon bízok bennük, illetve úgy vagyok, mint a Barcával ( persze a Boston nem az a mindent besöprő csapat), ha látom, hogy mindent megtesznek és a tudásuk legjavát hozzák ki, akkor élvezni fogom a szezont és elégedett leszek. Teljes a bizalmam bennük.
A Clippershez: Griffinnek kell a po rutin, ez tény, de azt nem tudhatjuk így előre, hogy elég kemény-e lesz. Lehet, hogy nem és akkor valóban nem sok esélyük van, de az is lehet, hogy igen. Nekem nem kedvenc játékosom, nem szeretem,de azért sokra viheti. Ezt majd az idő dönti el. DeAndre-n viszont látszik, hogy borzasztó kemény. Nagyon fontos az ő játéka.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.21. 12:36:11

Game90 írta: Például. Vagy Shaq-re. Vagy Iverson-ra.

SpearsNBAYahoo Marc J. Spears
Clippers are signing free agent forward Reggie Evans, a source said.
Így már ok, én azt hittem elsőre hogy a kinézete miatt tartod egyéniségnek :)

Clippers részéről Evans jó erősítés a padra. GM eddig jól végzi munkáját.
PCsabi
aka Game90

2011.12.21. 12:31:13

MessiFan írta: Rodman meg már hányinger ahogyan kinéz. Egyébként hogy érted game hogy egyéniség? Rodmanre gondolsz?
Például. Vagy Shaq-re. Vagy Iverson-ra.

SpearsNBAYahoo Marc J. Spears
Clippers are signing free agent forward Reggie Evans, a source said.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.21. 11:10:58

Bob, azért ne feledd el hogy Green kiesett és ezzel egy nagyszerű játékost veszítettünk el erre a szezonra, ráadásul új szerződéssel.
Én nem tartom olyan fantasztikusnak a padunkat, de tényleg jobb több nagycsapaténál.
Daniels perfect erősítés, sajnos Delontet elengedték, ami nagyon nagy baromság volt és Doolingot sokkal gyengébbnek tatom. Aztán ott van Bass aki egy kincs, mivel Rondo tömni fogja labdákkal, és ha hozzászokik akkor aprítani fog. Aztán JJJ aki jól dob de a palánk alá nem merészkedik.
Stiemsma-t eddig jó ötlet volt felhozni Wilcox is rendben van.
Neked mi a véleményed az újakról?

Még Green nélkül is jobban állnánk ha segédmunkás West csücsülne a padon és nem Dooling.. Juck..
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 10:32:11

Egyébként az, hogy mikor játszanak (időben) egy meccset az mitől függ?
Mert a múltkori Knicks-Nets helyi idő szerint 2kor volt a mai meg 7:30kor lesz.
Van esély rá, hogy a jövőben tudok nézni meccseket itteni idő szerint is normálisba? :o

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 10:20:28

Bob_Marley írta:Azért tavaly sem vallottatok szégyent, sőt!
Borzasztóan kezdtetek, de meglett a PO és sikerült egy 50%ot megcsípni!
És a Miamit is szorongattátok, s ha azt nézem ti is 4-1el zuhantatok ki mint mi!
:lol:
Beszélhetünk 3 sztárcsapatról (így legalább nba 2k12ben a sok kis amerikai nem csak a Miamival lesz online :lol:), de mindenhol a padon ülő emberke szerintem alkalmatlan!Del Negro, D'antoni s Spoelstra is szerintem nem tud megbirkózni a feladattal, míg mondjuk egy Phillynél vagy Bostonnál a padon is olyan ember ül, aki bármikor hozzátud tenni a meccshez, míg ez nem mondható el a Clippersről, Miamiról, Knicksről!Rövidebb felkészülés, nagyon sűrű program szerintem is sokat jelenthet azoknak akik együtt vannak régóta!Tavaly a Miaminál is láttuk milyen nehéz egy szezonkezdet egy szinte teljesen új csapattal (itt is Spoelstrát kicsit ludasnak érzem)!Knickset meg még érdekesebbnek gondolom, mert ránézve a Rosterükre ki fog védekezni Chandleren kívül...
Hát Davis! Amint felépül! Amúgy viccet félretéve a Knicks tavaly úgy volt vele, hogy csak dobjunk többet, mint amennyit kapunk. Picit engem ez a felfogás a régi Barcára emlékeztetett. Még a Pep idők előtt.
De mint mondtam a viccet félretéve, picit más mentalitásban lépnek pályára. D'Antoni teljesen új taktikát dolgozott illetve fejleszt ki. Pont a Nets ellen meg lehetett figyelni, hogy elkezdett mindenki védekezni. Visszaérnek időben és próbálják kiszorítani őket. Én látom a csapatban a fantáziát. Sőt ha idén még nem is, de jövőre gyűrű közelébe érhetnek...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.21. 10:03:38

Azért tavaly sem vallottatok szégyent, sőt!
Borzasztóan kezdtetek, de meglett a PO és sikerült egy 50%ot megcsípni!
És a Miamit is szorongattátok, s ha azt nézem ti is 4-1el zuhantatok ki mint mi!
:lol:
Beszélhetünk 3 sztárcsapatról (így legalább nba 2k12ben a sok kis amerikai nem csak a Miamival lesz online :lol:), de mindenhol a padon ülő emberke szerintem alkalmatlan!Del Negro, D'antoni s Spoelstra is szerintem nem tud megbirkózni a feladattal, míg mondjuk egy Phillynél vagy Bostonnál a padon is olyan ember ül, aki bármikor hozzátud tenni a meccshez, míg ez nem mondható el a Clippersről, Miamiról, Knicksről!Rövidebb felkészülés, nagyon sűrű program szerintem is sokat jelenthet azoknak akik együtt vannak régóta!Tavaly a Miaminál is láttuk milyen nehéz egy szezonkezdet egy szinte teljesen új csapattal (itt is Spoelstrát kicsit ludasnak érzem)!Knickset meg még érdekesebbnek gondolom, mert ránézve a Rosterükre ki fog védekezni Chandleren kívül...
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 09:43:51

Igen Bob én azért kérdezek általában tőled, mert tudom, hogy otthon vagy a témában, és már korábban is segítettél nekem több alkalommal. Már már Geszti Péter helyett te vagy a mentorom! :lol: :lol: :lol:

Sajnos nekem jó néhány év kimaradt az NBA-ból de tavaly visszatértem és idén komolyan rá akarok feküdni...

I LOVE THIS GAME! 8) :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.21. 01:49:51

Egyébként ami engem nagyon fog érdekelni főleg itt az egyre több összevásárolt csapatot nézve, hogy hogyan fogják bírni 123 nap alatt a 66 meccset? Elég e a húzóemberek, sztárok tömkelege által jelentett plusz, szemben az olyan csapatokkal, ahol mondjuk viszont van olyan pad, hogy simán tartja a tempót.

Jó, most haza fogok beszélni kicsit, de pl nálunk Phillyben elég jó a helyzet ilyen szempontból.

A padról fog besegíteni a Young - Williams - Turner trio...ami valljuk meg nem akármi, a legtöbb csapat bármelyiküket szívesen fogadná a kezdőjébe is...hárman simán hozhatnak 40 pont körüli átlagot meccsenként, ami mindenképpen nagy dolog.

Pl. most is az előszezon meccsen félidőben 21-el mentünk, és a pad a Wizards padját 25-5-re verte...

Ennek most szerintem kifejezetten nagy szerepe lesz, nem beszélve arról, hogy nyugodtan készülhettek, nem voltak mozgások, így a mag ugyanaz maradt. Én azt mondom, hogy 5-6. helyre is jók lehetünk akár, és tisztesebben helyt fogunk állni a PO-ban is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.21. 01:38:38

T-Mac annyira közeli barátja volt Carternek, hogy rokonok :lol:
Én úgy tudom 2 dudás nem fért meg egy csárdában, ezért T-Mac lelécelt a Magicbe ahol gyűrűesélyes csapat volt csak hát Grant Hill megsérült, s a komoly tervek nem jöttek össze!

ui: örülök, hogy engem írtok bele hátha én tudok dolgokat ez megtisztelő, de komolyan :lol:
Viszont jó látni, hogy ahogy közeledik az a bizonyos dec. 25 pezsdül a topik, s nálam szakavatottabbak is leírják véleményüket meccsekről FA-ről csapatokról!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 00:58:46

Kedvenc TMcG zsákolásom:

http://www.youtube.com/watch?v=4hBTfS359eY
http://www.youtube.com/watch?v=PnMP8KVIIv4

Szegény Dávod Kornél. Csak e miatt maradt meg az NBA történelemben...

:lol: :lol: :lol:

neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 00:55:23

Eazzy!

Kétségtelen, hogy VC überkomolyan tolta egy időben. És azt is aláírom, hogy anno VC és TMcG a Raptorsban voltak a legnagyobb gyűrűszaggató páros. Akkoriban minden Raptors meccset érdemes volt nézni, mert ezek szó szerint állatok voltak! :lol:

Akartam is kérdezni, hogy valaki nem tudja, hogy az ő testvéri barátságuknak mi vetett véget? Már nem nagyon emlékszem és nagyon érdekelne picit részletesebben. Azt tudom, hogy nagyon összebalhéztak.
Bob? Valaki?

Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.21. 00:31:36

neobarca írta:
Eazzy írta:Akármennyire is hypeolják ezt a Griffin gyereket a sok dunk miatt, azért a Vincenaty-nál senki nem csinál most sem meccs közben állatabb zsákolásokat :D
Valóban VC volt ez egyik legnagyobb zsákmester de a levegő ura mindörökké Jordan marad. Nem tom mennyi idős vagy és, hogy volt szerencséd e látni annak idején őt tv-ben, de nekem igen...
Air Jordan the Best!

Hozzáteszem én akkoriban LAL drukker voltam...
Ömm, vitathatatlanul Jordan a legjobb, de nem azért lett a levegő ura, mert szétszaggatta a palánkot, vagyis de persze, hatalmas dolgokat csinált pl dunk contesteken is, de szerintem a meccs közbeni zsákolásokban Vince bácsi felvette a versenyt, más kérdés, hogy persze egyéb dolgokban közel sem. De egyébként én főleg a mai nagy állatokra gondoltam, nem a régiekre. Jordant én csak felvételekről láttam, illetve amikor előben néztem a nagydöntőt vele, akkor még totál kicsit voltam.
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 00:29:02

MessiFan írta:http://www.kezdo5.hu/index.php/nbakuelo ... a-peldakep

Keveset láttam játszani, de tényleg egy remek karriert befutó játékos vonult vissza szerencsére gyűrűvel.
Ha KG visszavonul én is úgy fogok érezni mint az író. Az élet megy tovább, de egy kis darabka mindig hiányozni fog belőle.

Rodman meg már hányinger ahogyan kinéz. Egyébként hogy érted game hogy egyéniség? Rodmanre gondolsz?
Igen, az vol. Ahogy Peja is. Meg Barkley meg Magic Jonson, Kareem Abdul Jabbar, Ewing és még sorolhatnám.
Legendák akik hagytak egy morzsát az utókornak. Akikkel több lett ez a sport. Akiknek sokat köszönhetünk...

Nagyon jó a cikk amit linkeltél!

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.21. 00:14:18

http://www.kezdo5.hu/index.php/nbakuelo ... a-peldakep

Keveset láttam játszani, de tényleg egy remek karriert befutó játékos vonult vissza szerencsére gyűrűvel.
Ha KG visszavonul én is úgy fogok érezni mint az író. Az élet megy tovább, de egy kis darabka mindig hiányozni fog belőle.

Rodman meg már hányinger ahogyan kinéz. Egyébként hogy érted game hogy egyéniség? Rodmanre gondolsz?
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.21. 00:09:30

Eazzy írta:Akármennyire is hypeolják ezt a Griffin gyereket a sok dunk miatt, azért a Vincenaty-nál senki nem csinál most sem meccs közben állatabb zsákolásokat :D
Valóban VC volt ez egyik legnagyobb zsákmester de a levegő ura mindörökké Jordan marad. Nem tom mennyi idős vagy és, hogy volt szerencséd e látni annak idején őt tv-ben, de nekem igen...
Air Jordan the Best!

Hozzáteszem én akkoriban LAL drukker voltam...

Válasz küldése