Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy érzem, hogy most Norbert is ebbe a hibába esett. Engem elégge felhúzott a nyilatkozata. Én vagyok a hibás, mert elrontottam egy kört? B+, azért van 10 perc, hogy tudjak korrigálni...Ronaldinho&Barca írta:Haug nyilatkozata az esetre: "De vannak olyan emberek, akik mindig meg vannak győződve arról, hogy a másik a hibás."
Go Go RosbergBojan Krkic írta:holnap időmérő,ti mit vátok?én Raikkonen Hamilton harcot,remélem az ezelötti motorhiba csak baki volt
Annak idején, nem volt rajongója a Ferrari-Schumacher párosnak. Szerződést is utasított már vissza, persze Briatore keze nagyban benne volt az ügyben.ozsimiki írta:Kralo írta: ill. a spanyol Ferrari-utálata után![]()
Azért Alonso kb 3szor végigcsókólné az összes Ferarrist,fentről felfele,ha leigazolná őt az Olasz gárdaNem hiszem,h ne lenne kedvére...
Viszont amíg Montezemolo,és Todt sem szívleli meg (rem nem is fogják) addig ez csak hiú ábránd a részéről![]()
Szóval a Te,és Én kedvemért is,maradjon ott ahol van,esetleg igazoljon el Hondába,Williamsba,vagy ahol majd lesz szabad hely, megvan a Ferrari nélküle is.
Kralo írta: ill. a spanyol Ferrari-utálata után
Micsoda megfigyelés.Ronaldinho&Barca írta:Véleményem szerint, Alonso nem ferrari pilóta és sose elsz az.