USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.27. 16:45:16

Az igen te az összes meccset láttad? Hogy bírod?:D
Rubio passzai nekem is nagyon tetszenek, nagy mestere az irányításnak.

Este csak akkor nyerhetünk ha rögtön az első negyedben felvesszük a meccs ritmusát, és Daniels úgy rátapad Lebronra mint 1 pióca + magas posztokon mind védekezésben mind támadásban megverjük őket és Rondo megint hozzátesz 20-30 pontot.
Rengeteg kitartás és akaraterő kell a ma esti győzelemhez.
GOGO!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.12.27. 16:41:51

Kép :lol: 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.27. 16:06:26

Ben Wallace az nagyon kemény, ráadásul a meccs végén és kellett volna a bünti :lol:

Tegnapról pár érdekes eredmény:
Charlotte megverte a Milwaukee-t ezeknek a meccseknek óriási jelentősége van hiszen ha jól kalkulálnak az elemzők akkor Chicago-Miami-Orlando-Boston 4es van elől Atlanta-NYK de akár előrébb is végezhetnek viszont a 2 maradék helyre sok csapat van!Philly-Milwaukee-Indiana-New Yersey talán a Charlotte!Úgyhogy az egymás ellenieknek döntő jelentősége van, ráadásul az egyik legjobb Bobcat már a Bucksban pattogtat, de így is nyert a Charlotte!

New Jersey úgy nyert, hogy 21 pontos hátrányban volt a 2ik negyedben Washingtonban, de D-Will "megőrült" és nyertek!

Indiana verte a gyengécske Pistonst, de a Pacers jó lehet idén West-Hibbert jó páros lehet a palánk alatt, George talán megtalálja a helyét, s Geroge Hill és Hansbrough remek lehet a padról!Ők szerintem megfoghatják az egyik PO helyet!

Az Oklahoma nyert Minnessotában, de Rubio nevét hamar megfogja tanulni Amerika, félelmetes a csávó!Azok a földre lepattintós átadásai félelmetesek!És a végén Beasleyt 102-100nál Perkins faulttal állította meg, de nem fújtak a sporik, így kikapott a Wolves!

Denver nyert Dallasban, a Magic otthon a Rockets ellen Spurs a Memphis ellen szintén otthon, ezek majdhogynem papírforma eredmények!
Viszont a Kings nyert a Lakers ellen!DMC vezetésével aki főleg a végén emberfelettit művelt 2 olyan hustle play csinált, hogy Kobe is csak nézzet a többiekre hogy mi van!
Egyiknél a büntetőnél megtudta verni Gasolt, s odaért a lepattanóra, majd a következőnél pár percre már ketten fogták de így is eltudta hozni a büntetőt!Thornton-Evans páros meg dobált folyamatosan!Eddig egy ígéretes szoros, de vereséggel záródó meccs és egy simább vereség a Lakerstől, ráadásul ma is játszanak 0-3al nyitni nem lenne túl erős :lol:

Eric Gordon remekelt a Hornetsben és rögtön el is döntötte a meccset a Suns ellen a végén egy hosszú tempóval!

Portland zsinór 11ik nyitómeccsét nyerte meg ezúttal a Sixers ellen, akik a félideid jól tartották magukat, de aztán már volt bőven 10 is közte, a végén kozmetikázásra futotta!A Warriors megverte a Bullst, ez nem meglepő látva a két csapat előző napi játékát!

Ma Heat-Celtics :lol:
A Knicks ellen szép fejlődést mutattunk be ezt tovább kellene csinálni, s igaz az egyik legnehezebb ellenfél ellen, de egy W-t már be kellene rakni a zsákba!Boshnak remek estéje lesz, remélhetőleg nem csak KG de Bass is bucira veri :lol: Ott kell megfogni őket!
LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.26. 15:44:42

Bob_Marley írta: De a "király" is tud ilyeneket :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=i--mrQzEl14
Top komment itt hatalmas! Tetszikeld, ha ugyanannyi gyűrűd van, mint Jamesnek :D Brutál.

Ennél a Jamessel kapcsolatos kommentek közül csak az a jobb, amikor egy ukrán bajnokság másodosztályának 240p-s minőségű 10 mp-es videójánál írják, hogy if u look closly LeBron travelled :D

Egyébként Ben Wallace is képes ilyenre, de egymás után kétszer is. Advanced mode :D
http://www.youtube.com/watch?v=MtPuFG01 ... re=related
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.26. 15:07:42

Láttam az 5ből 4,5 meccset (GSW-t félidőig bírtam) és elmondható nagyon takarék lángon égett mindenki, kivéve a Heat (véletlen szójáték, s elég gyenge :lol:)!Viszont Jamesék valóban úgy kosaraztak mintha 2 hónapja menne a bajnokság!Ez az 1 leütés kilépés oldalra tempója meg nagyon gyilkos....

Knicks-Celticset kiveséztük, sajnálom mert nyerhettünk volna, de így is az a fejlődés amit meccs közben véghezvittünk nagyon biztató, s a kapitány nélkül tettük mindezt!Knicks nagyon atletikus erős csapat, egy emberrel aki rosszabb napjain szór 30at, de mint már írtam, s Kerr is mondta 1 irányító nagyon kellene nekik, talán Davis lesz a megoldás meglátjuk!

Heat-Dallas
Egy szó kivégzés....A MAVS az előszezonban is nagyon gyengén játszott, s ezt megkoronázták tegnap!Náluk is látható, hogy nagy az edzés, meccshiány plusz azért már gyűrűvel az ujjon már más a hozzáállás, s tavaly mentálisan nagyon erősek voltak, s látszódott mindenkin, hogy csak egy cél van a bajnoki cím, idén meg a legfontosabb talán, hogy Marionnak hogy áll a sérója.....
Nagyon az elején vagyunk, ez mindenkire igaz, ráadásul a strandról estek be a játékosok, Dallasban lesz talán a legtöbb munka, hogy ismét rendbe jöjjenek!

Lakers-Bulls
Itt a félidőig úgy alakult a meccs ahogy várni lehetett, védekezésben Brown azért sejthető volt rendbe teszi a Lakerst, támadásban meg majd megoldjuk jelszó!A Bulls nem brillírozott, de főleg a második negyedben már mutatott olyan dolgot ami tavaly az alapszakasz elsőséghez is vezetett!Aztán a második félidő hatalmas katasztrófa!Noah egész meccsen szinte értékelhetetlen s emlékszem egy olyan pillanatra mikor vagy 6szor dobhattak gyűrűre közvetlen közelről és egyik sem ment be Noah vezetésével, na ilyen volt a második félidő, 3ik negyedben dobtak 12 pontot....És még így is megnyerték Kobe túlvállalta magát ezt pár pontos előnyben be kellett volna húzni a végén!

OKC-Magic
Itt nagyon jól kezdett a Magic ez tartott 1 negyedig, aztán szétesés s Duranték nagyon könnyedén nyertek, hasonló volt mint a Heat-Dallas 2 papíron erős csapat, de mind sebességben mind frissességben óriási különbség!Durant "félgőzzel" szórt nekik 30at, úgyhogy puszilkodni volt ideje a mamival eközben!

GSW-Clippers
Ezt félidőig néztem, odáig nagyon nem volt egyértelmű Jackson szépen összeszedte a védekezést, Griffin a pályán sem volt Lee pozícióban nem egyszer bucira verte, Paul-Billups mutatott szép dolgokat és dobott hármasokat!!Jordan meg blokkolt mindenkit félideig volt neki 5 aztán lett 8 a vége!
Curry sérült volt de vállalta a meccset, s a félidő végén Montaval a vezetést is megszerezték!Tavaly is szépet fejlődött a GSW, Mark Jackson remek játékos volt (s kommentátornak is jó volt Hand Down Man down :lol:, helyette Mullin dörmög baromságokat :lol:), sok mindent tud tanítani a fiataloknak!Végére szétestek, de szépen helyt álltak!Jordan meg azt hiszem 40 %os büntetőző, a homálya szép volt!:lol:
De a "király" is tud ilyeneket :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=i--mrQzEl14

Összességében elkezdődött a szezon ez örömteli, de amit sejteni lehetett itt majdnem mindenkinél óriási lemaradás van fizikailag szellemileg a 0 edzéssel, s kell idő!De legalább már pattog a labda! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.12.26. 16:33:31-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.26. 14:36:27

Kár a végéért :( , amúgy pedig kijár a csapatnak a piros pont. Mentünk már plusz tízzel is, de a végén kimaradt jó pár büntető és Kobe sem tudott csodát művelni fél kézzel.
De összességében elégedett vagyok, látszott rajtuk, h nagyon akarnak. Védekezés is rendbe volt, s ugye Bynumnak már csak 3 meccset kell pihennie.
Kobe keze kérdéses, nem igazán fog jót tenni neki az egymásutáni meccsek, de pihenni nem nagyon fog.

Lakers meccs előtt belenéztem kicsit a Dallas-Miami meccsbe is. Na kb. ez kellett volna történnie a döntőben is, csak James akkor nem tudott egy félszekér pontot dobni. :P
Beindult a szezon végre.
GO LAL.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.26. 11:39:08

Tippeim a Boston meccsen kívül mind bejöttek, de a Lakers-Bulls meccs se volt kutya. A 3 meccsből amit láttam ez volt a legjobb, bár az utsó pont elég érdekes szituáció.
A másik 2 meccsnek csak a statisztikáit meg az összefoglalót néztem.
GSW ritka gyenge lehetett, Griffinék meg aprítottak.
Orlandó-Thunder meccstől nem is vártam mást.
27.-én Boston-Miami amit mindenképp megnézek.
Let's go Celtics!
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.26. 11:35:09

Lionel85 írta:Nem sokat értek a kosárhoz, jobb karácsonyi műsor nem lévén belenéztem a Miami-Dallas meccsbe. Elég jó volt, ez a Muslim vagy kicsoda komoly volt ahogy rágta a fogvédőjét. :D Nowitzki miért nem játszott?
Az Haslem :D Nowitzki pedig csak a végén ült szinte, a meccs nagy részét a pályán töltötte :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.26. 11:34:19

Tegnapi meccsek összegzése ahogy én látom:

Knicks még elég kevés, Melo borzasztóan jó, de ha ő nincs vmiért, akár sérülés, akár csak nem megy neki...akkor esélytelenek.

Celtics picit lassú volt még, nem ment se a védekezés, se a támadás igazán, csak rövidebb periódusokban. Ez nem baj még, az ő igazi problémájuk a sérülések és a sűrű program lehet.

Lakers meglepően agresszíven és jól játszott, amiben azért szerepet játszott a Bulls gyenge produkciója is. Rose-ék rengeteg hibáztak védekezésben is, és főleg a passzok voltak nagyon gyengék. Szerintem a Lakers idén is jó lesz...a Bullsnak pedig azért össze kell magát kapni, egy bajnokesélyesnek nem így kell játszani...

...hanem, ahogy a Heat tette :D Nagyszerű védekezés, elöl meg LeBron és Wade gyönyörűen játszottak össze, igazi csapatjáték volt. Chalmers si remek volt, Haslem pedig több kört ver Boshy-Boshra...akit nem is értek, miért van sztárnak kikiáltva...ezerszer jobban járnánk, ha elpasszolnánk, esetleg adnánk mellé még 1-2 embert, és elhoznánk Howardot. Tudom, álom :D

Dallas nem volt túl meggyőző, Nowitzkin kívül nincs senki, aki tudna villanni, Terrynek volt 1-1 triplája meg Odomnak jó megmozdulásai. Kidd leég egyedül van, nem nagyon tudja hova adni az álomlabdáit...

Thunder is jól játszott, Nyugat nagy esélyei sztem, a Dallasnál bőven erősebbnek tűnnek, tele tűzzel, sikeréhséggel.

Clippersben meg nagyon bízok, Paul rögtön villant, Griffin is 22 pont, jó játék, Nyugaton odaérhetnek az elejébe, még ha a Thunder és a rutin miatt talán a Lakers is nagy falat lehet.

Összességében nekem a Heat tetszett a legjobban, bár lehet elfogult is vagyok :D Szerintem a legjobb védekezés, és a leglátványosabb támadások minket jellemeztek, az idény nyitányaként simán nyertünk Dallasban, folytatás remélem hasonló lesz!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.12.26. 11:26:36

Nem sokat értek a kosárhoz, jobb karácsonyi műsor nem lévén belenéztem a Miami-Dallas meccsbe. Elég jó volt, ez a Muslim vagy kicsoda komoly volt ahogy rágta a fogvédőjét. :D Nowitzki miért nem játszott?
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.12.26. 10:53:30

És megvolt a bajnokverés :D Azért még kellene szerintem erősíteni egy kissé a Heat-en, és akkor nincs megállás :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.12.26. 09:31:54

balinteer írta:Én már bekészítettem 2 monstert az ágy mellé ha kezdenék tunyulni. Nagyon várom a Clipperst,tavaly a Heatnek szurkoltam,azt hiszen idéna Clippers lesz a favorit.:D
Hmm, erre mondják azt, hogy divat?? :D

Hát ez a Jordan gyerek se érdemli meg a nevét, ekkora homályt dobni büntetőből te jóóó ég :D Hát én sosem voltam nagy kosaras, de a gyűrűt csak eltalálom 10-ből 10-szer bármikor :D Ez meg elvileg profi...

Heat úgy látom állatkodott, nem kis összjátékok voltak.

Ma pedig a Sixers is kezd végre a Portland ellen :D Remélem Holiday az ünnepekre hű lesz a nevéhez :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.26. 00:30:50

Hátjah kapja az ívet, s Bazska abszolút jól mondta, elolvasod a hátán a World Peace-t s beugrik a kép, hogy tör zúz Detroitban!

Jól kezdett a Lakers, de szép fokozatosan feljött a Bulls, s most már abszolút irányítanak!Vannak szép dolgok Asik nagyot dolgozik, Rose-Bryant szép tempókat dobál!Klasszisokkal izgalmasabb mint a Mavs-Heat :lol:

szerk: le a kalappal a Lakers előtt!Nagyon pörögnek, csípnek harapnak!A Bulls nagy csalódás, érthetetlen labdakezelési hibák, rossz passzok, Noah-Boozer a palánk alatt 0, pedig Bynum nem is játszik!Deng dobásainál az a kérdés, legalább a gyűrűig elmegy....
Ez a második félidő ez elég kemény betli tőlük!
A Lakerst meg hajtja a bajnoki szív, s védekezésben nagyon szép dolgokat lehet tőlük látni!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.26. 00:13:48

"Artest"-et azért rendesen kóstolgatják Szaniszlóék :D

hát ahányszor meglátom a mezét,elkap a röhögőgörcs, nem semmi, annyi előnye van,h így ha kikap a Lakers,még akkor is tudok mosolyogni.

GO LAL!
8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2011.12.25. 23:41:35

Na, hazaértem, most már bekapcsolódok én is :)

Bulls-nak azért nyerni kéne, Odom már nincs, Kobe sérült (bár mikor nem az...), Bynum eltiltott. Gasol viszont jó idáig.

Knicks és a Heat győzelemnek örülök, ahogy látom az egyik nehéz, a másik sima win volt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
balinteer
Capitá del Barça

2011.12.25. 23:25:26

Én már bekészítettem 2 monstert az ágy mellé ha kezdenék tunyulni. Nagyon várom a Clipperst,tavaly a Heatnek szurkoltam,azt hiszen idéna Clippers lesz a favorit.:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.25. 22:47:57

Bob_Marley írta:Kár hogy nem izgalmas a meccs (inkább preseason feeelingje van), de nagyon szép dolgok vannak!
Most azért LBJ ebben a 3támadásban a félidő után elég kemény dolgokat művelt!
Kilépés tempó, lepördülés táblástempó, majd egy alley oop assist!
Teljesen szétesett a Mavs!
Megy a tv de annyira nem figyelem, mivel nem túl izgalmas, meg hát ha a Heat aláz az nekem még a látvány miatt sem élvezetes.
A Lakers-Bulls meccset jobban várom, de legjobban a GSW-Clippers meccsre vagyok kíváncsi. Amit nem tudom hogyan fogok nézni, de megpróbálom :)

Egyébként még mindig nem tudom elhinni, hogy egy rossz első negyed után a 3. negyed végére 8 pontos előnyre tett szert a csapat.
Sajnos 3as poszton ritka gyengék voltunk, mert daniels nem tud dobni távolról, viszont kevésnek bizonyult a védekezése pedig szerintem jól tette a dolgát.
Jó lesz ez, főleg hogy érkezik Pietrus :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.25. 22:26:59

Kár hogy nem izgalmas a meccs (inkább preseason feeelingje van), de nagyon szép dolgok vannak!
Most azért LBJ ebben a 3támadásban a félidő után elég kemény dolgokat művelt!
Kilépés tempó, lepördülés táblástempó, majd egy alley oop assist!
Teljesen szétesett a Mavs!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.25. 21:22:33

Bosh meg annyira 0 megint, hogy félelmetes...

Félidőben 21 közte, Wade és LeBron remekel, bár James azért büntetőből lehetne jobb is...Cole picit önző lett, de a tehetsége hatalmas. Bosh katasztrófa, még elpasszolhatjuk némi ráfizetéssel Howardért :D :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.25. 21:13:27

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Háááát...ez a Cole gyerek nem rosszul mutatkozik be :D
Norris Cole nem kicsit durva dolgokat művel :lol:
Ez az első negyed mutatja mire is képes sajnos a Miami...!
Hát nem tudom. Jó védekezés most már szerencsére szokásosan, viszont támadásban azért csinálunk hajmeresztő dolgokat. Mondjuk Cole brutál :D A ziccerdobást viszont mindenkinek gyakorolni kellene :D viszont 32-17, eddig oké :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.25. 21:10:45

Tocy írta:Háááát...ez a Cole gyerek nem rosszul mutatkozik be :D
Norris Cole nem kicsit durva dolgokat művel :lol:
Ez az első negyed mutatja mire is képes sajnos a Miami...!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.25. 21:04:02

Nem fájna ennyire ez a vereség ha a bírók normálisan fújtak volna legalább az utolsó negyedben. Tény, hogy azért jött fel a C' a 3. negyedben mert Melo kiesett, és azért kapott ki mert Melo visszajött és nagyon buta faltokat követtek el ellene.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.25. 21:02:25

Háááát...ez a Cole gyerek nem rosszul mutatkozik be :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.25. 20:58:06

Grat a Knicksnek, jó meccs volt!
Nem szabad, s lehet a sporikra fogni, de itt a 4ik negyedben több döntés is volt, ami eléggé minket sújtott!
Melo megállíthatatlan volt, s ezzel nyertek!De ahogy Kerr is mondta, egy jó irányító nagyon kellene, mert nagyon ingadozó a játéka a Knicksnek és igazi agy nem nagyon van!
De hatalmas potenciál van a csapatban!
Mi főleg a második félidőben már megmutattunk dolgokat!megnyertük a pattanó csatát a festék csatát nem is kicsit, s ezekre nagyon régen volt példa!
Rondo-Bass félelmetes volt!Allen Kg a végére lendült bele, sajna egy jó PP is kellett volna, aki mondjuk a Daniels féle open triplát a sarokból bezúzhatta volna!
De hát sok a volna :lol:
Grat mégegyszer a NYK-nak, így Kedden leszünk kénytelenek először nyerni idén,a Miami ellen :lol: :twisted:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.12.25. 20:56:49

Grat a Bostonnak! Nagyszerűen játszottak! A bíró fújt ide is, oda is. Mind a 2 csapat megérdemelte volna a győzelmet. Nálunk Melóé minden tiszteletem. Amari is elment de Chandler és a többiek 0...
És a Boston ezt a Rondot akarta elcserélni? A legjobb gyerek volt a meccsen...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése