Láttam az 5ből 4,5 meccset (GSW-t félidőig bírtam) és elmondható nagyon takarék lángon égett mindenki, kivéve a Heat (véletlen szójáték, s elég gyenge

)!Viszont Jamesék valóban úgy kosaraztak mintha 2 hónapja menne a bajnokság!Ez az 1 leütés kilépés oldalra tempója meg nagyon gyilkos....
Knicks-Celticset kiveséztük, sajnálom mert nyerhettünk volna, de így is az a fejlődés amit meccs közben véghezvittünk nagyon biztató, s a kapitány nélkül tettük mindezt!Knicks nagyon atletikus erős csapat, egy emberrel aki rosszabb napjain szór 30at, de mint már írtam, s Kerr is mondta 1 irányító nagyon kellene nekik, talán Davis lesz a megoldás meglátjuk!
Heat-Dallas
Egy szó kivégzés....A MAVS az előszezonban is nagyon gyengén játszott, s ezt megkoronázták tegnap!Náluk is látható, hogy nagy az edzés, meccshiány plusz azért már gyűrűvel az ujjon már más a hozzáállás, s tavaly mentálisan nagyon erősek voltak, s látszódott mindenkin, hogy csak egy cél van a bajnoki cím, idén meg a legfontosabb talán, hogy Marionnak hogy áll a sérója.....
Nagyon az elején vagyunk, ez mindenkire igaz, ráadásul a strandról estek be a játékosok, Dallasban lesz talán a legtöbb munka, hogy ismét rendbe jöjjenek!
Lakers-Bulls
Itt a félidőig úgy alakult a meccs ahogy várni lehetett, védekezésben Brown azért sejthető volt rendbe teszi a Lakerst, támadásban meg majd megoldjuk jelszó!A Bulls nem brillírozott, de főleg a második negyedben már mutatott olyan dolgot ami tavaly az alapszakasz elsőséghez is vezetett!Aztán a második félidő hatalmas katasztrófa!Noah egész meccsen szinte értékelhetetlen s emlékszem egy olyan pillanatra mikor vagy 6szor dobhattak gyűrűre közvetlen közelről és egyik sem ment be Noah vezetésével, na ilyen volt a második félidő, 3ik negyedben dobtak 12 pontot....És még így is megnyerték Kobe túlvállalta magát ezt pár pontos előnyben be kellett volna húzni a végén!
OKC-Magic
Itt nagyon jól kezdett a Magic ez tartott 1 negyedig, aztán szétesés s Duranték nagyon könnyedén nyertek, hasonló volt mint a Heat-Dallas 2 papíron erős csapat, de mind sebességben mind frissességben óriási különbség!Durant "félgőzzel" szórt nekik 30at, úgyhogy puszilkodni volt ideje a mamival eközben!
GSW-Clippers
Ezt félidőig néztem, odáig nagyon nem volt egyértelmű Jackson szépen összeszedte a védekezést, Griffin a pályán sem volt Lee pozícióban nem egyszer bucira verte, Paul-Billups mutatott szép dolgokat és dobott hármasokat!!Jordan meg blokkolt mindenkit félideig volt neki 5 aztán lett 8 a vége!
Curry sérült volt de vállalta a meccset, s a félidő végén Montaval a vezetést is megszerezték!Tavaly is szépet fejlődött a GSW, Mark Jackson remek játékos volt (s kommentátornak is jó volt Hand Down Man down

, helyette Mullin dörmög baromságokat

), sok mindent tud tanítani a fiataloknak!Végére szétestek, de szépen helyt álltak!Jordan meg azt hiszem 40 %os büntetőző, a homálya szép volt!:lol:
De a "király" is tud ilyeneket
http://www.youtube.com/watch?v=i--mrQzEl14
Összességében elkezdődött a szezon ez örömteli, de amit sejteni lehetett itt majdnem mindenkinél óriási lemaradás van fizikailag szellemileg a 0 edzéssel, s kell idő!De legalább már pattog a labda!