1. Massa
2. Raikkönen
3. Kubica
...
21. Hamilton
Hihetetlenül izgalmas

"2008. április 4. Stefano Domenicali elmondása szerint a 2006 végén visszavonult Michael Schumacher továbbra is szerves része a csapat életének, hiszen napi kapcsolatban áll a mérnökökkel: "A telefon a legegyszerűbb kapcsolattartási mód. Minden nap hívjuk egymást. A véleménye mindig segítségére van a mérnökcsapatunknak. Ugyanazok az információk állnak a rendelkezésére, mint nekünk a monitorjainkon. Természetesen a TV-t is nézi, de a mi információinkat is megkapja, mivel a tapasztalata nagyon fontos a számunkra. Ki tudja elemezni, hogy miben szükséges javulnunk." - mondta az új csapatfőnök a pénteki bahreini sajtótájékoztatón."gergo9 írta:IWIW-en tagja vagyok egy Michael Schumacheres fanklubnak és olyan üzit dobott ki az üzenőfalra amitől én dobtam egy hátast mégpedig ezt Hivatalos:Schumacher visszatér a BMW-hez!!!![]()
![]()
![]()
És még nem is április elsején tette ezt!Csak sehol nem találtam erről az informacióról alátámasztást!! Vki tud valami ilyesmiről???
hát azér ennyire nem valószínűtlen a hír Schumacher gyorsasága még mindig kimagasló lenne az F1-ben! Ferrarinál meg már se Todt se Brown + Nyalonso-t akarják odavinniDrigo írta: Hát persze...Egyébként Niki Lauda lesz a csapattársa jövő évtől!
Hát persze...Egyébként Niki Lauda lesz a csapattársa jövő évtől!gergo9 írta:Hivatalos:Schumacher visszatér a BMW-hez!!!
Hát az nekem is megvan, és a redbullal megvertem a Ferraritozsimiki írta:Ha azt hiszitek,h ez a Renault rossz,akkor nagyon tévedtek![]()
![]()
Simán bealázza a BMW-ket,sőt még rendes is velük,és ha kell besegíti a célba őket![]()
Arról nem is beszélve,h +1boxkiállással előttük járnak
![]()
F1Challenge2007-ben legalábbis![]()
![]()