Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem tudok ilyen oldalról.balinteer írta:Köszi a választ. És még hol tdunám ugyanígy interneten,letöltés nélkül visszanézni a mérkőzéseket ingyen?
Január nyolcig igen.balinteer írta:Socio: A Leaguepass ugye ingyenes?
Én csak a statokat láttam, de ez sima, szerencsére mi se kell nagyon megerőltessük magunkat, kis túlzással annyi izgalom van, hogy meglesz-e a tripla dupla Rondonak!Bár szoktunk mi simán bealudni, s midnen eldőlttnek tűnő szituból tudunk meccset csinálni ....:lolGame90 írta:Heat - Bobcats félidőben 65-37, úgy, hogy LBJ az első mezőnykosarát 1 perccel a félidő vége előtt dobta és összesen 4 pontnál tart. Viszont Bosh, Chalmers és Cole nagyon jó!
Mivel ez eldőlt, szerintem átváltok a Raptors - Magic-re.
Rondoval összehasonlítani kicsit erős, így 3 meccs után.MessiFan írta:Rubio rettentően jól lát a pályán, remekül passzol és gyors, ráadásul nem hagyhatnak neki helyet mint Rondonál mert tud dobni.
Ha felszívja magát és megtanul védekezni akkor a liga egyik legjobb irányítója lehet. Jót tett neki hogy maradt Európában.
A ROY még lehet Cole isBob_Marley írta:Bizonx nekem is már hasonló nagy kedvencem Rondot imádom, sok a hasonlóság, még ha az egyik fehér másik fekete, 5 betűs vezetéknevek mindkettő R vezetékre keresztnévre és 9es![]()
Most már két RR9 kedvencem van!
És az ilyen bounce passzokat csak az igazán kiválóak adják ennyire magas százalékban,!Kedvencem mikor fél pályás lepattintott ami kikerül 3 embert![]()
Kár hogy 0:3al indított a Wolves de ma "kiesési" rangadó a Dallas-szal![]()
Miami ellen milyen jó volt, hogy az egész csarnok üvöltötte, hogy Rubio meg MVP miközben mondjuk James-szék voltak a parketten
Kíváncsi leszek Irving vagy Rubio lesz a ROY vannak még mások is kalapban Walker vagy Thompson esetleg Freddette de igazán szerintem csak kettejük közül lehet a ROY és remélem a kis spanyol lesz az!
És hát mi is megyünk a Wizardshoz, tavaly ha jól emlékszem 2szer is kikaptunk Washingtonban, pedig annyira nem acélosak, de remélem meglesz a meccs mert nagyon ki kellene használni, hogy most könnyebb meccseink vannak, s 5-6ot zsinórban be kellene húzni!
LETS GO CELTICS
Asszem új kedvenc lett a srácGame90 írta:Rubio:
vs. Oklahoma
vs. Miami
Azok a pattintott passzok...Nagyon jó szeme van ehhez a játékhoz.
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... ith_Adidas
legegyszerűbb a league pass,egy perc alatt kész a regisztráció,utána lehet nézni akármelyik eddig lejátszott meccset f.sza minőségben,bele lehet tekerni,bármi.neobarca írta: Nem tud valaki egy linket, ahonnan le tudnám szedni a tegnapi Knicks meccset?
Tényleg ez a különbség, a kiélezett szitukban lazán, könnyedén jönnek a megoldások, míg tavaly vagy Wade, vagy LBJ megvárta az utolsó mp-t, majd eldobta, és vagy bement vagy nem. Ezért vagyunk sokkal jobbak, mint tavalyBob_Marley írta:Ég és föld tavalyhoz képest (hogy száradnának le)
Tavaly mint írtam ezeket a meccseket elvesztették, most önbizalomtól duzzadnak és ilyen szitukban ment az erőlködés, most meg Spoelstra felrajzol egy ilyet (vagy lehet nem is ő rajzolta fel, belőle nem nézem ki![]()
)
És LBJ mintha még magyarázná is Wadenek, bocs Bro kicsit alacsony lett nem tudtad behúzni......
Azért tegnapról nekem meglepő a Philly veresége Utahban, s a Clippers meg folytatja amit a Miami csinált tavaly, s megy a szenvedés!
Phillynek idén lehet nem fér bele, hogy az elején bealszanak, mert rövidebb a szezon kevesebb lehetőség van javítani, s Kelet alja nagyon sűrű lesz az Indianaval, Phillyvel, Bucks-szal velünk
Azért főleg a negyedik negyedben nagyon benne volt, s a bírók is segítettek a Miaminak, a vége felé volt egy nagyon kritikus helyzet mikor belemenést lehetett volna ítélni, erre jött a blocking fault 2 büntető!Plusz Tolliver kihagyta 101-101nél a büntijét, meglehetett volna ez a Wolvesnak bőven, de a jobbik csapat nyert!Zolee23 írta:Volt olyan ember aki elhitte tegnap hogy nyerhet a Wolves?
Ennyi a lényeg.Bob_Marley írta: Azért főleg a negyedik negyedben nagyon benne volt, s a bírók is segítettek a Miaminak, a vége felé volt egy nagyon kritikus helyzet mikor belemenést lehetett volna ítélni, erre jött a blocking fault 2 büntető!Plusz Tolliver kihagyta 101-101nél a büntijét, meglehetett volna ez a Wolvesnak bőven, de a jobbik csapat nyert!