Game90 írta:Heat - Bobcats félidőben 65-37, úgy, hogy LBJ az első mezőnykosarát 1 perccel a félidő vége előtt dobta és összesen 4 pontnál tart. Viszont Bosh, Chalmers és Cole nagyon jó!
Mivel ez eldőlt, szerintem átváltok a Raptors - Magic-re.
Én csak a statokat láttam, de ez sima, szerencsére mi se kell nagyon megerőltessük magunkat, kis túlzással annyi izgalom van, hogy meglesz-e a tripla dupla Rondonak!Bár szoktunk mi simán bealudni, s midnen eldőlttnek tűnő szituból tudunk meccset csinálni ....:lol
Magic-Raptors eredményére rápillantottam olykor, volt ott bőven 10 feletti a különbség, nem tudom mit csinál a Magic otthon!
Chicago-Memphis, Denver-Lakers nagy meccseknek ígérkezik s hát a Clippers-Blazers
szerk: Na Rondo tripla-dupla (18 pont 11 pati 14 assist) és sima győzelem!KG végre elkezdte a szezont óriásit játszott az öreg 24/9 és szerencsére csak 27 perc játékidő!Holnap "visszavágó" már a Gardenben azt is be kell húzni!
Heat Bobcats 129-90 kivégzés........Bosh-sal mi van, utóbbi pár meccsen kiemelkedik a csapatból és nem negatív irányba
Orlando csak behúzta egy hatalmas futással a végén és 32-15ös 4ik negyeddel!
Kings’ Cousins Demands Trade
Nagyon nehéz eset a srác, és borzasztó hullámzó a játéka, de óriási lehetőségek vannak benne!Egy jó franchisehoz kerülne, keménykezű edzővel, akkor lehet elindul felfelé!A buta faultjairól kellene elsőnek leszoknia

Center poszton sok helyen erősítést jelentene

De kérdés ki meri meghúzni a cserét, mert nem egy "mintagyerek"
A bírózást meg nem hoztam fel, csak megemlítettem, de ez valahol "benne van" a játékban, hogy az erősebb csapatnak még segítenek is a bírók!LBJ és Wade is kapja a starcallokat ahogy nálunk PP szokta, akinél én pl utálom a dobócsele és belevállalok az emberbe faultért "műveletet"!
Klasszikus belemenés vagy blocking fault esetnél Tolliverre befújták, de lehetett volna fordítva is, kiélezett volt a meccs nyilván az a töredék mp nem döntött egy 48 perces meccsen, s nyert a jobbik csapat, de fordulópont volt!És az egyik legvitathatóbb hülye szituáció amikor valaki a semmiből beugrik a támadó elé, s akkor döntse el a spori elfoglalta a pozíciót vagy nem és blocking fault vagy charge!