Slither írta:Nem akartok egy NBA-s fantasy ligát csinálni?

Én benne lennék
Érdekes, hogy DMC-t senki nem tartja furának, sok helyen kellene egy jó center

Pl jöhetne a Celticsbe is, csakhát azért a marok szotyiért meg főtt krumpliért amit mi tudunk érte kb ajánlani nem fog
Amúgy abszolút megfigyelhető, hogy a picit idősebb csapatoknak döcög a szekér, s bizony az alapos felkészülés hiánya meglátszódik!KG is eddig (még ha fáj is kimondani) értékelhetetlen előadást nyújtott, de tegnap már voltak olyan jelek, s jó értelemben vett agresszivitás amit megszokhattunk!De Kiddéken is meglátszik, hogy 0-t edzettek és nincsenek olyan fizikai állapotban!
Ma érdekesebb meccsek:
Nets-Indiana a Nets nagyon beragadt a rajtnál, ez nagyon fontos meccs nekik!
Heat-Hawks sima lesz a vége, de T-Mac lehet mutat valamit a fiatal sztároknak, s mégha könnyű volt eddig az Atlanta sorsolása nem olyan rossz csapat!
Wolves-Spurs Rubio tegnap is egy laza 14 pont 7 assistot produkált, s igazi európai PG csata Parker-Rubio
Dallas-OKC itt meg csak elindul a bajnok, mert lassan be kell melegedni mert utána már pihentetni és kellene, szóval a W-k is lassan kellenek a zsákba!
Meg talán a Denver-Bucks is jó lehet ma!
fcbarca0827 amit leírtál így legyen ha a Ravens nyeri a bajnokságot rossz PO nem lehet

NFC-ben mindenki Packersről meg NO-ról beszél szerintem a Frisco is talán odaérhet de nagyon fiatal csapat, viszont brutál jó a védelmük, ezért én nagyon szurkolok nekik!Viszont a Packers annyira kiemelkedik idén, hogy az egyik SB-os csapat lesz szerintem!
AFC-ben viszont a Patriots a nagy favorit, viszont akár a Steelers akár mi (Ravens

) megfoghatjuk őket, de főleg mi!Nagy mumusa Bradynek Lewis-Reed vezette védősor, s PO-ban a védelem duplán számít!Flacco semmi extra nem kell csak okosan ne adja el a labdát van egy kiváló futónk annyi elég meg 1-2 szerzett labda, nem kell 100 pontot dobni csak nem szabad kapni

És hát Brady is tudja a szabályt Everybody sucks against Suggs