USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- neobarca
- Director del Fútbol
Basszus eskü nem vágom mivan. Próbálok regisztrálni, de nem megy. Mindent kitöltök, mindent elfogad majd azt írja ki, hogy Please get your mom or dad. És egy halom hülyeség. Hiába próbálok bejelentkezni semmi... Én rontok el valamit?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Írd oda nekem is az OK-ot, nincs különösebb óhajom, sóhajom az időpontot illetően.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Minél többen vagyunk annál jobb, szóval nyugodtan regisztrálj.balinteer írta:Sziasztok! Én is beszállhatok a játékba? Ugyan még ilyenen sosem vettem részt,de szívesen játszanék,amennyiben szívesen láttok.

1. Slither (Dream Team) - OK
2. Bob_Marley (Bobceltics)
3. Tocy
4. kanty (Lakersona) - OK
5. socio66 (The All Starz)
6. Game90
7. MessiFan (Mezítlábas City) - OK
8. fcbarca0827 (fcb0827) - OK
9. neobarca (Melodrama) - OK
10. kamaj (Debrecen Grizzlies) - OK
11. Kalap1988 (Verőce Celtics)
12. Cumbee (E.f.N.a.×FCB)
13. lijacska (meslija) - OK
14. balinteer (KillerZone) - OK
Az OK azt jelzi hogy jó az esti 8 órás draftkezdés.

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.01.03. 17:49:14-kor.
Szombat 8 fele lenne a legjobb, előtte nekem nagyon nem, de a többség döntsön.Slither írta: Többieknek is megfelelne ez az időpont a drafthoz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.01.03. 17:01:20-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Köszi szépen, akkor regisztrálok. Mezítlábas City lesz a csapatom neve.
- kamaj
- Capitá del Barça
Itt vannak a szükséges infók.
Slither írta: Ide regisztráljatok: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Majd itt a 'Get another team'-re kell menni, ott meg katt a 'Join Custom' gombra.
A League ID: 149463
A jelszó: eurobarca
sziasztok,
én is regisztráltam,
csapat neve: meslija.
a szombati 8 óra nekem megfelel.
én is regisztráltam,
csapat neve: meslija.
a szombati 8 óra nekem megfelel.
Slither mi a liga ID-je? Meg a jelszó? Vagy nincs ilyen? Mert regisztrálnék én de nem látom hogy hova kéne.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Igazából a szombat 8 nekem is jobb lenne.kamaj írta:Nekem a szombat estefele (8 körül, de gondolom az már késő), vagy a vasárnap egésze jó lenne.
Többieknek is megfelelne ez az időpont a drafthoz?
Még legalább 1 ember jelentkezését és 3 regisztrációját várjuk:
1. Slither (Dream Team)
3. Tocy
4. kanty (Lakersona)
6. Game90
7. MessiFan (Mezítlábas City)
8. fcbarca0827 (fcb0827)
9. neobarca
10. kamaj (Debrecen Grizzlies)
13. lijacska (meslija)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.01.03. 16:56:35-kor.
Slither belinkelte. Na ott van asszem valami olyan, h belépés már meglévő bajnokságba vagy hasonló, arra katt, utána pedig megcsinálod a profilodat.neobarca írta:Hol kell reggelni srácok! Valaki világosítson már fal!

- neobarca
- Director del Fútbol
Hol kell reggelni srácok! Valaki világosítson már fal! 
Most komolyan nem vagy képes visszaolvasni? Lejjebb minden le van írva... S.

Most komolyan nem vagy képes visszaolvasni? Lejjebb minden le van írva... S.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
Reggeltem én is. Ahogy nézem kicsit összetettebb, mint a fantasy premier league, de majd meglátjuk.
Így reggel rendkívül kreatív vagyok.
Nevem:Lakersona

Így reggel rendkívül kreatív vagyok.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Uh nagyon jó lesz ez
Megvétózás meg minden
(én semmit nem fogadok el
)
Egyszer TNT-n volt egy fantasy draft Webberrel, Barkleyva és azon vettem észre magam én is írom a saját csapatomat
Akik esetleg csak ismerkednek az NBA-vel azoknak érdemes megnézegetni az nba.comon a day leader menüpontot, meg alapvetően a statokat, hogy picit képbe legyenek a játékosokkal, mert nem csak James meg Durant vagy Rose létezik
És pl egy jó 6ik emberre vagy csere irányítóra mindig szükség van 
szerk: Na 100-92 lett a vége a 4ik negyedig alukáltunk,csorgott a meccs a végén meg kicsit begyorsítottunk, de minden elismerés a Wizardsé és főleg Blatche, McGee párosnak, akik elég sok fejtörést okoztak a palánk alatt, s sok second chance pontot összekapartak!
Nálunk Stiemsma először volt kezdő, a meccset úgy kezdte, hogy 2 perc alatt dobott egy középtempót, majd szedett egy támadót kiosztott 2 blokkot védekezésben, s adott még egy assistot is
Van vér a gyerek...-ban D-Ligából feljön és nagyon hasznosan odateszi magát 13 pont 7 pati 2 assist tőle!2ik a blokk listán az egész ligában, úgyhogy a mostani kezdő meccsével átlagol összesen 16 percet, míg Howard 40-et!
A másik aki hatalmas az természetesen megint Allen, szavak nincsenek az öregre 27 pont 6/7 3as
PP és KG is teljesen rendben volt, PP-től szép a 21 pont, látszik a dobásain, hogy kicsit érzi a sarkát, de nagyon kell a jelenléte!Rondo 6 pont 13 assist 7 pattanó, ami nem lenne rossz, s összességében sem lehet panasz R9-re de az a 7 eladott labda elég belepiszkít!
Kezdünk szép lassan erősödni, s vannak már nagyon ígéretes dolgok!Persze egy idén még nyeretlen csapat volt az ellenfél, de KG-ben kezd visszatérni a tűz, Rondo szárnyal, Allen hihetetlen dobóformában (60% felett a 3ason túlról és mezőnyben is közel ehhez), PP meg visszatérve erőt ad a csapatnak, szóval jó lesz ez
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... eyser-soze
Az Atlanta elvette a Miami "szüzességét" ott is 100-92 csak az idegenben játszó HawksnakT-Mac egy 16 pont 7 pati 4 assisttal hozzájárul a padról Johnson 21 pontjához!
Miaminál Wade 4/17 12 pont de kiosztott 10 assistot, de a kis Cole gyerek megint összehozott egy 10 pontot!Viszont múltkor SuperMario már jól játszott a Bobcats ellen, most megint sok tőle az eladott labda!De Spoelstra dicsérte Chalmerst, s ki tudja meddig tart Colenál a lendület, de végülis szerencsés helyzet, mert 2 jó képességű gyors, távolról is jól dobó irányítója van (akik nem irányítók
)!Eddig jó a Hawks, bár elég gyenge volt a sorsolásuk, most viszont szép túrát kezdtek 6 nap 5 meccs 2 a Miami ellen, 2 a Bulls ellen, s egy Bobcats.
Vezetett a Heat, de az utolsó negyedben a Hawks egy nagy futással behúzta!Kikapott a Magic is, úgyhogy kelta szempontból jó forduló volt, kicsit összerázódik a konferencia
Nyert a Wolves, ezúttal a Spurs volt a szenvedő fél, de nagyobb baj nekik, hogy Ginobili megsérült a csuklóján!

Megvétózás meg minden

Egyszer TNT-n volt egy fantasy draft Webberrel, Barkleyva és azon vettem észre magam én is írom a saját csapatomat

Akik esetleg csak ismerkednek az NBA-vel azoknak érdemes megnézegetni az nba.comon a day leader menüpontot, meg alapvetően a statokat, hogy picit képbe legyenek a játékosokkal, mert nem csak James meg Durant vagy Rose létezik

szerk: Na 100-92 lett a vége a 4ik negyedig alukáltunk,csorgott a meccs a végén meg kicsit begyorsítottunk, de minden elismerés a Wizardsé és főleg Blatche, McGee párosnak, akik elég sok fejtörést okoztak a palánk alatt, s sok second chance pontot összekapartak!
Nálunk Stiemsma először volt kezdő, a meccset úgy kezdte, hogy 2 perc alatt dobott egy középtempót, majd szedett egy támadót kiosztott 2 blokkot védekezésben, s adott még egy assistot is

A másik aki hatalmas az természetesen megint Allen, szavak nincsenek az öregre 27 pont 6/7 3as

Kezdünk szép lassan erősödni, s vannak már nagyon ígéretes dolgok!Persze egy idén még nyeretlen csapat volt az ellenfél, de KG-ben kezd visszatérni a tűz, Rondo szárnyal, Allen hihetetlen dobóformában (60% felett a 3ason túlról és mezőnyben is közel ehhez), PP meg visszatérve erőt ad a csapatnak, szóval jó lesz ez

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... eyser-soze
Az Atlanta elvette a Miami "szüzességét" ott is 100-92 csak az idegenben játszó HawksnakT-Mac egy 16 pont 7 pati 4 assisttal hozzájárul a padról Johnson 21 pontjához!
Miaminál Wade 4/17 12 pont de kiosztott 10 assistot, de a kis Cole gyerek megint összehozott egy 10 pontot!Viszont múltkor SuperMario már jól játszott a Bobcats ellen, most megint sok tőle az eladott labda!De Spoelstra dicsérte Chalmerst, s ki tudja meddig tart Colenál a lendület, de végülis szerencsés helyzet, mert 2 jó képességű gyors, távolról is jól dobó irányítója van (akik nem irányítók

Vezetett a Heat, de az utolsó negyedben a Hawks egy nagy futással behúzta!Kikapott a Magic is, úgyhogy kelta szempontból jó forduló volt, kicsit összerázódik a konferencia

Nyert a Wolves, ezúttal a Spurs volt a szenvedő fél, de nagyobb baj nekik, hogy Ginobili megsérült a csuklóján!

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A draft 'kígyó' módban megy (mindig invertálódik a draft helyezés a köv körben): http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/sports ... ction.htmlBob_Marley írta:Ez jó dolog, kíváncsian várom!Én is élő draftot javaslok, egy pár kérdés!
Mi dönti el a sorrendet a drafton?ha valami gép randomra az jó, de utána szerpentin típusban megy a választás vagy fixen!Tehát mondjuk vagyunk 10en fixen mindig én vagyok a 7ik vagy pedig amikor lement egy kör, akkor visszafelé kezdődik, s aki utoljára választott választ először!
Nem annyira fontos csak érdekel
Illetve cseréknél van valami salary?Tehát rendesen van caped oda kell beférj, s cserénél is ehhez igazolva tudsz embert elhozni?
Csinálhatunk aukciós draftot is, és akkor mindenkinek lesz egy pénzkerete, amivel licitálhat a játékosokra. Ez érdekesebb, de bonyolultabb is, és sokkal hosszabb is lenne (kb. dupla annyi idő, 5 órát meg sztem senki sem akar erre szánni).
Cseréknél nincs salary cap, de a játékosok szavaznak a trade elfogadásáról, és többségi döntés alapján lesz elfogadva vagy megvétózva. Ezzel meg lehet akadályozni, hogy 1 csapat túl jól járjon (mint a Lakers a Gasol-esetnél

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez jó dolog, kíváncsian várom!Én is élő draftot javaslok, egy pár kérdés!
Mi dönti el a sorrendet a drafton?ha valami gép randomra az jó, de utána szerpentin típusban megy a választás vagy fixen!Tehát mondjuk vagyunk 10en fixen mindig én vagyok a 7ik vagy pedig amikor lement egy kör, akkor visszafelé kezdődik, s aki utoljára választott választ először!
Illetve cseréknél van valami salary?Tehát rendesen van caped oda kell beférj, s cserénél is ehhez igazolva tudsz embert elhozni?

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Regeltem és beléptem.
Könnyű kitalálni melyik vagyok, hisz a csapatnevem: fcb0827
Nekem tökéletesen megfelel a lentebb megadott szombat 17 órás időpont.

Könnyű kitalálni melyik vagyok, hisz a csapatnevem: fcb0827

Nekem tökéletesen megfelel a lentebb megadott szombat 17 órás időpont.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nyilván nem kell mindent fejből tudni, nem is tudnák ellenőrizni.Cumbee írta: Régen követtem inkább az NBA-t, mostanában már csak 1-1 meccset nézek meg, meg az eredményekkel úgy nagyjából tisztában vagyok, szal valamennyi fogalmam azért van a dolgokról, de pl eléggé meghalnék, ha el kélne mondanom 3 csapat kezdő 5-ét. Gondolom a játékon belül meg lehet nézni egyes játékosok statisztikáját és nem a való életből kell tippelni az adott játékosok erősségére. Szerintem jelentkezem én is, ha rosszul gondolom és full vakon megy a dolog, akkor max lesz 1 pofozógépetek.

Én se nézek sok meccset (idén eddig 2-t néztem végig

Megvan a 12 játékos:
1. Slither (Dream Team)
3. Tocy
4. kanty (Lakersona)
6. Game90
7. MessiFan
8. fcbarca0827 (fcb0827)
9. neobarca
10. kamaj (Debrecen Grizzlies)
Sztem szerdáig még hagyok lehetőséget a jelentkezésre, utána már nem nagyon akarok emelni a létszám-limiten.
Mindenki regisztráljon és jelentkezzen a lentebb leírtak szerint. Nézzetek körbe a játék oldalon, és lassan ismerkedjetek meg a dologgal.
És mindenki írjon időintervallumokat, amikor ráér a drafthoz (lehetőleg hétvégi időpontok legyenek).

Szerk.: Majd a csapatneveket is írjátok már be, hogy tudjuk ki melyik csapattal van.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.01.03. 16:19:53-kor.
Régen követtem inkább az NBA-t, mostanában már csak 1-1 meccset nézek meg, meg az eredményekkel úgy nagyjából tisztában vagyok, szal valamennyi fogalmam azért van a dolgokról, de pl eléggé meghalnék, ha el kélne mondanom 3 csapat kezdő 5-ét. Gondolom a játékon belül meg lehet nézni egyes játékosok statisztikáját és nem a való életből kell tippelni az adott játékosok erősségére. Szerintem jelentkezem én is, ha rosszul gondolom és full vakon megy a dolog, akkor max lesz 1 pofozógépetek.Slither írta:Nem követelmény, de azért érdemes ismerni a játékosokat meg a különböző statisztikai mutatókat, mert különben nem tudsz majd jó csapatot összeállítani.Cumbee írta:Engem is érdekelne a dolog. Gondolom nem alap követelmény az NBA alapos ismerete.
Ha Kalap és Cumbee is jelentkezik, akkor már meg is vagyunk.

-
- Director del Fútbol
Akkor jelentkezem, majd meglátjuk. Nekem jó a szombat, max még vasárnap, előtte nem.Slither írta:13 kör * 12 játékos ~ 2-3 órát is igénybe vehet (attól függ, ki mennyit gondolkozik 1-1 választáson). De előre beállíthatsz egy játékos preferencia listát, amely alapján a gép választhat helyetted. Meg igazából csak az első pár kör a lényeges, ott vannak a sztárjátékosok, utána már simán rá lehet hagyni a gépre a dolgot.kamaj írta:Slither a draft kb mennyi idő, mert szombat délután nem leszek otthon, csak este.
Amúgy a szombat du.-i időpont még nem végleges, ha a többségnek máskor jó, akkor tudom módosítani a dolgot. (12-es létszám limit sem fix, azon is lehet emelni, ha van érdeklődő)
Nem követelmény, de azért érdemes ismerni a játékosokat meg a különböző statisztikai mutatókat, mert különben nem tudsz majd jó csapatot összeállítani.Cumbee írta:Engem is érdekelne a dolog. Gondolom nem alap követelmény az NBA alapos ismerete.
Ha Kalap és Cumbee is jelentkezik, akkor már meg is vagyunk.